KlaraMay -> RE: Aprilčice 2011 (16.1.2011 10:20:13)
|
Zdej pa dost hecanja na tem vašem "zaklenjenem" forumu. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Moj dragi je medtem, ko sva včeraj z Wessno veselo shopingirali, naredil forum za nas. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Naslov: http://forum.theangel.si ... (ravnokar kupujem novo domeno!!, ki bo bolj zanimiva. V mislih imam eno simpaticno, k gre takoj v uho, samo moram počakat, da se moj [sm=love.gif] zbudi, saj je šel zelo zelo pozno spat) Tko, da se res ZAKLENEMO z geslom. Torej, če želiš brati vsebino našega kotička, moraš vnesti eno geslo. Oziroma še lažje, lahko naredimo posebno "skupino", ki lahko dostopa samo do kotička, ki je namenjen Aprilčicam 2011, ostali uporabniki foruma NE morejo noter in ne vidijo vsebine sploh. Tudi forum kotička ne vidijo, da obstaja. [sm=bravo.gif] Prvo se registrirajte, da vidimo koliko nas je. Vse tiste, ki ste moderatorke na tem zastojnskem forumu mi pišite, da vam dam tudi tukaj te pravice !!!! Dodala bom tudi portal, album, blog, koledar, .... p.s. jst tud ne morem na zaklenjen forum sploh, če ne bi že tam včeraj objavila novico. [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|