|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
18.8.2010 11:53:30   
Rina2
Hvala kimmi za tvojo izkušnjo. Malo pa me je le potolažila. Tudi jaz sem dobila buscopan. Upam, da bo vse OK, glede na to da smo se 2 leti trudili zanositi. Razmišljam ali sokrči morda posledica kar dveh histeroskopij, ki sem jih imea v zadnjih dveh letih....user posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 451
18.8.2010 11:58:37   
Kimmi
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: Kimmi

V TRbovlje zagotovo ne grem. Tako da grem v LJ. Iz kje pa si ti?

Hehe, to je pa zelo odločen neuser posted image user posted image . Imaš tam slabe izkušnje, ali pač kar tako. Jaz sem sicer iz Litije, pa tudi v prvo nisem vedela kam bi šla, no potem so pa v tistem času šle 3 moje prijateljice v Trbovlje, in vse so bile zadovoljne, sem šla pa še jaz. Sicer je bila tisti dan res gužva 4 smo prišle istočasno (ob 4h zjutraj), porodne sobe pa samo 2. No mene so potem dali v tisto staro. Tako, da sem bila brez TV-ja in vseh ugodnostiuser posted image . Tako, da upam, da bom v drugo le dobila ta lepo sobico,hihi.Ampak na splošno pa res nimam ene slabe stvari za povedati (le da si notri en dan dlje kot v LJ). Sicer pa je bil moj porod itak ena velika komedija, pa če bo katero zanimalo se lahko enkrat malo razpišemuser posted image

Ja bruhanje je bilo pa za znort. ko sem prvič bruhala, je priletela babca in sestra, sta mislile, da moj bruhauser posted image , pa se porod še začel ni. No moj se je kar izkazal, je rekel, da bo z mano, sam če bom pa bruhala, da bo mogel iti pa ven, ker ima zelo občutljiv želodec, no pa mi je potem le pogumno do konca držal tiste ledvičke in me brisal...

Ampak kot sem rekla ob 1letniku si kaj takega sploh ne predstavljam, zadnjič me je videl ko sem bruhala (jaz se namreč ob tem še davim in zelo matram, tako da nisem ravno tihauser posted image ), pa je tako jokal potem. Se je zgleda ustrašil. Tako da ne vem a me zdaj psiha gor drži (ker vem, da ne smem) ali pa prigrizki....

Ja, kimmi, super. Jst sm tud iz LItije user posted image user posted image   user posted image . Že tri leta in pol tukaj živim, pa skoraj nikogar ne poznam user posted image (eno poznam iz Litije, eno iz Šmartna pri Litiji eno pa iz Hotiča. S kje iz Litije pa si?

Za Trbovlje sem slišala različne zgodbe. Čeprav ne dam veliko na govorice, vendar je moj rekel, da me niti slučajno ne pelje v Trbovlje user posted image , in da bo me sigurno peljal v Ljubljano. Men se pa tudi zdi LJ po en stran bolje, ker nikoli ne veš kaj lahk gre narobe (upam, da nič) in potem ti itak otroka prepeljejo v LJ. Moji sestri so oba pod nujno peljali iz CE v LJ. Bova šla kar v LJ.

Ja Trbovlje so bile včasih res na slabem glasu. Če bi meni kdo pred leti leti rekel da bom tam rodila, mu ne bi verjela. Slabost je pa res to, da ti otročka peljejo v Lj če gre kaj narobe. Naš je imel močno zlatenico in je bilo rečeno, da bo mogel v lj na menjavo krvi, če se ne bo izboljšalo. Ampak so rekli, da boso tudi meni dali odpustnico in bom šla z njim. Ampak v Trbovljah določene stvari delujejo še po starem sistemu (kar me je tu rešilo), namreč dali so mu infuzijo (v lj baje tega več ne prakticirajo) in se mu je tudi na podlagi tega bilorubin zmanjšal. Mi je bila pa grozna že sama misel, da bo šel z rešilcem v Ljubljano, jaz pa kasneje za njim - saj nisem imela tam nič za obleči, ker je moj domov vse nesel.

Glede na to, da si pisala da si bila prej iz savinjske (joj, kaj te je vleklo iz tako lepega konca v to zabačeno Litijouser posted image user posted image ), in da sem po tvojem tikerju sedaj videla da že imaš doma 7 mesečnico. (Predvidevam, da je punčka, ki ji je ime na B??) No potem takem sve se midve že enkrat spoznali med vozičkanjem user posted image user posted image . Jaz sem mamica fantka, ki sva na sprehodu zgubila čevljček, pa ga potem nisva več našla. Se me spomniš?user posted image user posted image user posted image  je pa svet res majhen, hihi

Neposredna povezava do sporočila: 452
18.8.2010 12:06:12   
womanpolice

Hehe, to je pa zelo odločen neuser posted image user posted image . Imaš tam slabe izkušnje, ali pač kar tako. Jaz sem sicer iz Litije, pa tudi v prvo nisem vedela kam bi šla, no potem so pa v tistem času šle 3 moje prijateljice v Trbovlje, in vse so bile zadovoljne, sem šla pa še jaz. Sicer je bila tisti dan res gužva 4 smo prišle istočasno (ob 4h zjutraj), porodne sobe pa samo 2. No mene so potem dali v tisto staro. Tako, da sem bila brez TV-ja in vseh ugodnostiuser posted image . Tako, da upam, da bom v drugo le dobila ta lepo sobico,hihi.Ampak na splošno pa res nimam ene slabe stvari za povedati (le da si notri en dan dlje kot v LJ). Sicer pa je bil moj porod itak ena velika komedija, pa če bo katero zanimalo se lahko enkrat malo razpišemuser posted image

Ja bruhanje je bilo pa za znort. ko sem prvič bruhala, je priletela babca in sestra, sta mislile, da moj bruhauser posted image , pa se porod še začel ni. No moj se je kar izkazal, je rekel, da bo z mano, sam če bom pa bruhala, da bo mogel iti pa ven, ker ima zelo občutljiv želodec, no pa mi je potem le pogumno do konca držal tiste ledvičke in me brisal...

Ampak kot sem rekla ob 1letniku si kaj takega sploh ne predstavljam, zadnjič me je videl ko sem bruhala (jaz se namreč ob tem še davim in zelo matram, tako da nisem ravno tihauser posted image ), pa je tako jokal potem. Se je zgleda ustrašil. Tako da ne vem a me zdaj psiha gor drži (ker vem, da ne smem) ali pa prigrizki....

Ja, kimmi, super. Jst sm tud iz LItije user posted image user posted image   user posted image . Že tri leta in pol tukaj živim, pa skoraj nikogar ne poznam user posted image (eno poznam iz Litije, eno iz Šmartna pri Litiji eno pa iz Hotiča. S kje iz Litije pa si?

Za Trbovlje sem slišala različne zgodbe. Čeprav ne dam veliko na govorice, vendar je moj rekel, da me niti slučajno ne pelje v Trbovlje user posted image , in da bo me sigurno peljal v Ljubljano. Men se pa tudi zdi LJ po en stran bolje, ker nikoli ne veš kaj lahk gre narobe (upam, da nič) in potem ti itak otroka prepeljejo v LJ. Moji sestri so oba pod nujno peljali iz CE v LJ. Bova šla kar v LJ.

Ja Trbovlje so bile včasih res na slabem glasu. Če bi meni kdo pred leti leti rekel da bom tam rodila, mu ne bi verjela. Slabost je pa res to, da ti otročka peljejo v Lj če gre kaj narobe. Naš je imel močno zlatenico in je bilo rečeno, da bo mogel v lj na menjavo krvi, če se ne bo izboljšalo. Ampak so rekli, da boso tudi meni dali odpustnico in bom šla z njim. Ampak v Trbovljah določene stvari delujejo še po starem sistemu (kar me je tu rešilo), namreč dali so mu infuzijo (v lj baje tega več ne prakticirajo) in se mu je tudi na podlagi tega bilorubin zmanjšal. Mi je bila pa grozna že sama misel, da bo šel z rešilcem v Ljubljano, jaz pa kasneje za njim - saj nisem imela tam nič za obleči, ker je moj domov vse nesel.

Glede na to, da si pisala da si bila prej iz savinjske (joj, kaj te je vleklo iz tako lepega konca v to zabačeno Litijouser posted image user posted image ), in da sem po tvojem tikerju sedaj videla da že imaš doma 7 mesečnico. (Predvidevam, da je punčka, ki ji je ime na B??) No potem takem sve se midve že enkrat spoznali med vozičkanjem user posted image user posted image . Jaz sem mamica fantka, ki sva na sprehodu zgubila čevljček, pa ga potem nisva več našla. Se me spomniš?user posted image user posted image user posted image  je pa svet res majhen, hihi

ne, ne,žal se še ne poznava... na tikerčku kaže koliko še imamo do konca user posted image

Ja, men je tud blo bolj všeč v prelepi savinjski dolini, ampak ljubezen me je pripeljala v Litijo. user posted image je pa res, da se nimaš kam dat.

(odgovor članu Kimmi)
Neposredna povezava do sporočila: 453
18.8.2010 12:10:57   
bušek33
ste ble pridne, za dve ure se potopim v delo, pa ste celo stran naklofale.user posted image  kar tako naprej, pa bo bodo en dva tri pregledi tuuser posted image

womanpolice ja, gre za ta nov hotel pod venišami. a vidva se bosta pa v gradu vrbovec poročila? pje, tebi in tvojim se bo pa dogajalo v bližnji prihodnosti, porod bo še najmanjši zalogaj ob vseh slavjihuser posted image  po poroki pa obvezno slikco, ne bomo pozabile, a ne punce. če rabiš kak namig/pomoč glede priprav, sem ti na razpolago. sem dve leti nazaj doktoriralauser posted image

Kimmi  pa sem mislila, da je bilo meni hudo, pa je bil čisto običajen porod. res držim pesti, da bo šlo v drugo brez bruhanjauser posted image  ja, jaz tudi mislim, da se je ta mali ustrašil, ko te je videl bruhat. tudi moj je čisto paničen, če se že samo skremžim od bolečine. psiha pa itak dela čudeže- ziher ne boš več bruhala, sam da ta mali ne bo preplašen. no, prigrizki tudi baje pomagajouser posted image  
juhu, komaj čakam, da zjutraj preberem tvojo porodno zgodbico. res smo prave babnce firbčne

LeJo  držim pesti, da krči kmalu ponehajo. Kimmi ti je fajn napisala podobno izkušnjo. kar se pa tiče bolečin v prsih, mene danes nič ne bolijo, prejšnje dni pa so me. pride pa gre. normalno.

sreckica  ne se s toliko moškimi v enem dnevu družit, boš utrujena user posted image user posted image user posted image

vrtnica83  ne nisem iz domžal,  sem iz celja. hvala za info glede dr. Megličeve

Neposredna povezava do sporočila: 454
18.8.2010 12:12:21   
bušek33
ups, med mojim tipkanjem ste bile že prav zgovorne

(odgovor članu bušek33)
Neposredna povezava do sporočila: 455
18.8.2010 12:15:21   
Kimmi

ne, ne,žal se še ne poznava... na tikerčku kaže koliko še imamo do konca user posted image

Ja, men je tud blo bolj všeč v prelepi savinjski dolini, ampak ljubezen me je pripeljala v Litijo. user posted image je pa res, da se nimaš kam dat.

Sem videla ja. Sem prej na hitro pogledala, in ker si ravno omenjala Savinjko, sem te takoj mislila da si prava, saj se je ona tudi preselila iz Savinjske (očitno na vašem koncu palite na Litjane, heheheuser posted image ). Je bila pa tako razočarana nad Litijo, ko je videla da imaš za vozičankje samo beton in beton...
Drugače sem pa jaz iz blokov - v bližini Lidla. Kje pa si ti, če ni skrivnost?

Neposredna povezava do sporočila: 456
18.8.2010 12:18:35   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: bušek33

ste ble pridne, za dve ure se potopim v delo, pa ste celo stran naklofale.user posted image  kar tako naprej, pa bo bodo en dva tri pregledi tuuser posted image

womanpolice ja, gre za ta nov hotel pod venišami. a vidva se bosta pa v gradu vrbovec poročila? pje, tebi in tvojim se bo pa dogajalo v bližnji prihodnosti, porod bo še najmanjši zalogaj ob vseh slavjihuser posted image  po poroki pa obvezno slikco, ne bomo pozabile, a ne punce. če rabiš kak namig/pomoč glede priprav, sem ti na razpolago. sem dve leti nazaj doktoriralauser posted image

Kimmi  pa sem mislila, da je bilo meni hudo, pa je bil čisto običajen porod. res držim pesti, da bo šlo v drugo brez bruhanjauser posted image  ja, jaz tudi mislim, da se je ta mali ustrašil, ko te je videl bruhat. tudi moj je čisto paničen, če se že samo skremžim od bolečine. psiha pa itak dela čudeže- ziher ne boš več bruhala, sam da ta mali ne bo preplašen. no, prigrizki tudi baje pomagajouser posted image  
juhu, komaj čakam, da zjutraj preberem tvojo porodno zgodbico. res smo prave babnce firbčne

LeJo  držim pesti, da krči kmalu ponehajo. Kimmi ti je fajn napisala podobno izkušnjo. kar se pa tiče bolečin v prsih, mene danes nič ne bolijo, prejšnje dni pa so me. pride pa gre. normalno.

sreckica  ne se s toliko moškimi v enem dnevu družit, boš utrujena user posted image user posted image user posted image

vrtnica83  ne nisem iz domžal,  sem iz celja. hvala za info glede dr. Megličeve

ja, ja grad Vrbovec.. lepo ane... Zaenkrat še grejo priprave, drugače pa imam v mislih da te vprašam user posted image ne bom pozabla na slikco :-)  aja, tisti hotel so zaprli? to pa nism vedela... kje pa sta se vidva potem poročila=

(odgovor članu bušek33)
Neposredna povezava do sporočila: 457
18.8.2010 12:36:41   
bušek33

ja, ja grad Vrbovec.. lepo ane... Zaenkrat še grejo priprave, drugače pa imam v mislih da te vprašam user posted image ne bom pozabla na slikco :-)  aja, tisti hotel so zaprli? to pa nism vedela... kje pa sta se vidva potem poročila=

[/quote]
ja, lep grad user posted image sva šla tudi noter pogledat, samo potem sva pa tisti hotel našla  in nama je takoj potegnil ...je v naravi in bolj moderno...no , na koncu smo žurali v celju v prenovljenem hotelu in je bilo res super. nama ni bilo več hudo, da so tega zaprli

Neposredna povezava do sporočila: 458
18.8.2010 12:41:33   
Čakajoča

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

3. januarja 2011 moj 30. rojstni dan

jst pa februarja 30. RD! user posted image   user posted image   user posted image

ja 81 letnik smo tabolš ane user posted image user posted image user posted image

jaz pa julija 30

Neposredna povezava do sporočila: 459
18.8.2010 12:42:08   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: bušek33

ja, lep grad user posted image sva šla tudi noter pogledat, samo potem sva pa tisti hotel našla  in nama je takoj potegnil ...je v naravi in bolj moderno...no , na koncu smo žurali v celju v prenovljenem hotelu in je bilo res super. nama ni bilo več hudo, da so tega zaprli

midva sva tud vprašala za Štorman Celje, ampak je mal predrago za naš budget user posted image tak da bomo imeli pri Prodnik Radmirje, kjer imajo odlično hrano, pa še gratis sobo dobiva, in ko pridemo tja, naju peljejo po vodi ne vem al s kanujem al s čolnčkom...

(odgovor članu bušek33)
Neposredna povezava do sporočila: 460
18.8.2010 12:42:59   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: Čakajoča

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

3. januarja 2011 moj 30. rojstni dan

jst pa februarja 30. RD! user posted image   user posted image   user posted image

ja 81 letnik smo tabolš ane user posted image user posted image user posted image

ja pa to ne morm verjet... kak faaaaaaaaaaaaaaaaaajnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn user posted image user posted image user posted image

jaz pa julija 30

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 461
18.8.2010 12:56:01   
miafilip26
Babike, da vas nekaj vprašam..sicer nisem brala nazaj.Prejšnji teden sem delala test za nosečnost in sicer na morju...Zdaj sem komaj od nedelje dalje doma, ampak me malo skrbi, ker me je že preden sem nardila test, da sem imela potrjeno, me je v trebuhu tak špikalo...ne znam opisat bolečine, nekaj podobnega, kot da bi se pripravljalo na menstruacijo.In ta bolečina ne poneha, vsak dan kr isto naprej.Ima katera podobne izkušnje?Kaj bi to lahko bilo?

Neposredna povezava do sporočila: 462
18.8.2010 12:59:49   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: miafilip26

Babike, da vas nekaj vprašam..sicer nisem brala nazaj.Prejšnji teden sem delala test za nosečnost in sicer na morju...Zdaj sem komaj od nedelje dalje doma, ampak me malo skrbi, ker me je že preden sem nardila test, da sem imela potrjeno, me je v trebuhu tak špikalo...ne znam opisat bolečine, nekaj podobnega, kot da bi se pripravljalo na menstruacijo.In ta bolečina ne poneha, vsak dan kr isto naprej.Ima katera podobne izkušnje?Kaj bi to lahko bilo?

Kot sem že zgoraj napisala.. kar nekaj nas ima takšne krče in to ni nič narobe. Maternica se razteza. Nekaj pa se mora dogajat v nosečnosti, ane. Valda da se nekje to mora čutiti. Ne skrbi...

(odgovor članu miafilip26)
Neposredna povezava do sporočila: 463
18.8.2010 13:01:48   
womanpolice
Nič, punce, zdaj pa me že mal vse boli, tak da grem v vodoravnega....

Kimmi imaš ZS.

se kasneje kaj tipkamo....

Neposredna povezava do sporočila: 464
18.8.2010 13:14:06   
sreckica
moj randi z najljubšimi moškimi je odpadel, dobima obisk! user posted image user posted image  

miafilip26: js sm mela isto špikanje, se je pa zdaj mal umirilo, še vedno me pa kdaj mal pikne. ampak če dekleta pravijo, da je to normalno, je to normalno user posted image

vsem bodočim nevestam čestitam! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 465
18.8.2010 13:34:48   
Čakajoča
Punce - imam 1 vprašanje: ali je kateri znani, če lahko jižem kakšen Neo-angin. Me grozno duši in boli grlo! Čaj in med ne pomagata!

Saj ne vem, ali sem zato objemala včeraj školjko, ker me je dušilo, ali zato, ker sem user posted image !

Včeraj sem morala stran zmetat mojo najljubšo hrano (domače svaljke). Prej sem umirala, sedaj pa jih videt ne morem!

Tui kuham na silo, nič ne spravim v sebe, kot kavo. Zjutraj sem jedla suhi koruzni kruh. Bom poskusila potem še malo kosila, ki sem ga skuhala!

Mene je spet začelo v spodnjem delu trbuha bolet - no, mogoče je tudi to od kašlja!

Womanpolice...user posted image user posted image user posted image za poroko. Naj vama bo ta dan najlepši v življenju. Midva imava 9.9. četrto obletnico poroke! Bilo je tako lepo, da bi se še kar 1x poročila!

Tisti dan sploh ne dojemaš stvari. Vidiš jih šele potem na slikah in DVD-ju.

Razmišljam sama pri sebi, da bi poklicala G in se naročila kakšen dan prej, glede na to, da smo imeli name iti na morje 4. ponoči! Če slučajno ne bi bilo OK, da bi še lahko odpovedala! Plačano pa imava že od aprila! Da bi me vsaj iz petka prenaročila v torek ali sredo. Moram počakat, da bo ura 15.00

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 466
18.8.2010 13:41:03   
Čakajoča
IZVIRNO SPOROČILO: florecita

Jutro!

Še vedno si ne morem kaj, da ne bi brskala po raznih forumih in iskala upanje user posted image

evo, kaj sem našla:

_______________________________________________________________________________________
Spoštovani,

čim se vidi rumenjakov mehurček, je to znak, da obstaja tudi plod, bi pa ob RM pričakoval, da se bodo videli tudi plodovi utripi.user posted image

Včasih so res tako počasni, da jih nekateri ne prepoznajo. Skratka, za zdaj kaže, da je vse v redu, razen seveda ni podatka o plodovem srčnem utripu. Odvzem krvi nima smisla, kvečjemu ponovni UZ pregled čez teden dni.

mag.Stanko Pušenjak,dr.med.,specialist ginekolog in porodničar

________________________________________________________________________________

punca je bila na pregledu v 6t 3d.

Kaj ve mislite? Tistim, ki diagnosticirajo PRAZNO GV..... kaj je to prazno??? brez ploda ali brez RM? Po moje brez RM....

požrla se bom od skrbi....user posted image

Upam res upam, da bo vse OK user posted image

Pred tremi leti, so meni diagnostiricali prazno gestacijsko vrečko, kar je PRI MENI pomenilo brez ploda.

Nič več ne skrbi - pojdi drug teden, kot sem že rekla in ostale tudi na samoplačniški UZ. Potem pa ne boš več v skrbeh.

Držimo pesti!

(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 467
18.8.2010 14:39:32   
miafilip26

Punce - imam 1 vprašanje: ali je kateri znani, če lahko jižem kakšen Neo-angin. Me grozno duši in boli grlo! Čaj in med ne pomagata!

Saj ne vem, ali sem zato objemala včeraj školjko, ker me je dušilo, ali zato, ker sem user posted image !

Včeraj sem morala stran zmetat mojo najljubšo hrano (domače svaljke). Prej sem umirala, sedaj pa jih videt ne morem!

Tui kuham na silo, nič ne spravim v sebe, kot kavo. Zjutraj sem jedla suhi koruzni kruh. Bom poskusila potem še malo kosila, ki sem ga skuhala!

Mene je spet začelo v spodnjem delu trbuha bolet - no, mogoče je tudi to od kašlja!

Womanpolice...user posted image user posted image user posted image za poroko. Naj vama bo ta dan najlepši v življenju. Midva imava 9.9. četrto obletnico poroke! Bilo je tako lepo, da bi se še kar 1x poročila!

Razmišljam sama pri sebi, da bi poklicala G in se naročila kakšen dan prej, glede na to, da smo imeli name iti na morje 4. ponoči! Če slučajno ne bi bilo OK, da bi še lahko odpovedala! Plačano pa imava že od aprila! Da bi me vsaj iz petka prenaročila v torek ali sredo. Moram počakat, da bo ura 15.00

Čakajoča jaz sem v sob prišla iz morja in me je isto bolelo in peklo grlo...Je pa moj šel v lekarno po neoangin in mu je odsvetovala, da bi vzela neoangin, če sem noseča.Dala pa mu je ene druge, mislim da se imenujejo Panthol..sicer ni dober okus ampak pomagajo pa zelo:-)

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 468
18.8.2010 15:24:38   
Čakajoča
IZVIRNO SPOROČILO: miafilip26

Čakajoča jaz sem v sob prišla iz morja in me je isto bolelo in peklo grlo...Je pa moj šel v lekarno po neoangin in mu je odsvetovala, da bi vzela neoangin, če sem noseča.Dala pa mu je ene druge, mislim da se imenujejo Panthol..sicer ni dober okus ampak pomagajo pa zelo:-)

Najlepša hvala za nasvet! Bom jih jutri šla iskat!

(odgovor članu miafilip26)
Neposredna povezava do sporočila: 469
18.8.2010 16:41:12   
ajtak
Ufa, kak ste pridne s tipkanjem... sem komaj prebrala in seveda že vse pomešala user posted image

Moje slabosti so danes mal boljše user posted image , včeraj sem mela full energije: sem si pospravla komplet omaro in full cot stran zmetala... pa vse sm zlikala pa res sem bla pridna user posted image .

Ena je spraševala za NS, v prvi user posted image  sem bila pr Strahovi, zdaj se še malo odločam, ampak ker ni neki full izbire v našem koncu bom šla verjetno spet k Strahovi.

Kimmi, a veš da sem js tud med porodom bruhala, sam še v prvi porodni fazi, ko sem se po hodniku sprehajala...

Punce, danes bi šla js kr spat, je en tak zaspan dan user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 470
18.8.2010 16:48:41   
womanpolice
Ja, dans smo se pa res naklofale user posted image  user posted image  user posted image je res tkole prijetno klepetati in deliti mnenja, občutke, nasvete, itd. Tole je res super zadeva. Lahko bi se kdaj tud kje dobile dokler je še tko lepo sončno vreme... 

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 471
18.8.2010 17:50:57   
pižmovka
Ojla!
Hvala za dobrodošlico! user posted image  Danes sm nardila še CB in je bil +! Tak da očitno sem res user posted image ! Jupi!!! Drugače vse po starem! Slabosti še ni. Treba potrkat! Drugače bomo kot je ena že napisala, bomo vse potrpel samo da bo z  user posted image  vse ok.

Lepo se imejte in čim bolj brez skrbi!

Neposredna povezava do sporočila: 472
18.8.2010 18:20:54   
sreckica
čveke čvekaste user posted image ampak kr tko naprej, uživam v čvekanju in prebiranju, tale forum je super stvar, sploh za nas, "začetnice" user posted image user posted image   vsaka misel, spodbuda, nasvet - verjemite, resnično zeloooooo prav pride! sploh pa dejstvo, da se maš za obrnit na koga, ki je v "istem šmornu" user posted image   današnji dan je minil brez špikanja in krčev, so pa zizike zato tik pred eksplozijo user posted image ampak tak ko pravite - sam da bo z user posted image vse vredi! nč, grem nazaj ven, že prijetno diši po roštilju in pečeni koruzi user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 473
18.8.2010 18:21:30   
sreckica
eh, buča, ta glavno pa pozabim napisat.... pižmovka čestitke!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 474
18.8.2010 19:23:34   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: pižmovka

Ojla!
Hvala za dobrodošlico! user posted image  Danes sm nardila še CB in je bil +! Tak da očitno sem res user posted image ! Jupi!!! Drugače vse po starem! Slabosti še ni. Treba potrkat! Drugače bomo kot je ena že napisala, bomo vse potrpel samo da bo z  user posted image  vse ok.

Lepo se imejte in čim bolj brez skrbi!

super za user posted image in dobrodošla.

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......