VevercaV -> RE: Aprilčice 2011 (11.1.2011 21:05:12)
|
Srečkica - držim pesti za bolniško pa da ti dajo mir. Sama sem sicer tudi pametna s svojimi, da raje delam, pa da je fajn bit aktiven, pa tako naprej. Zdaj pa ko sem po dolgem času v službi nazaj in je res smešna situacija, ker v primerjavi s prej, ko sem delala povprečno po 10h (in seveda zaradi tega nisem nič obogatela), sedaj nimam nič za delat. In visim na kompjutru in trpiiiiim. No, veselim se februarja, ko grem na celoten dopust 2011 in potem na PD. womanpolice - a pol ta današnji pregled pomeni, da imaš sladkorno ali da nimaš, ali ti jo samo regulirajo? Mal sem se izgubila med vsemi temi posti, pa ne najdem zdaj, kaj in kako. V vsakem primeru verjamem, da boš shendlala, te pa čist razumem, da je težko na teh pregledih po 3h sedet.. Sicer pa se spomnim, da si zadnjič omenila, da kako ti govorijo, da zdajle izkoristi do aprila.. pa da ti se pa tako zelo veseliš... Ja itak!!!!!!!!!!!!!! .. Jaz te čist razumem, bolj ne razumem, kako nekateri nimajo vpogleda na dejstva, da smo si ljudje različni, z različnimi situacijami, z različnimi težavami, z različnimi občutji.. In če so nekatere punce zelo uživale/uživajo v svoji nosečnosti - super, sem prav vesela za njih. Če pa imaš situacijo, kot ti, imam v spominu, da si zelo težko zanosila, pa kar neke težave pa je najbolj normalno da si želiš priti do konca in končno objeti svojo malo in zdravo štručko. Jaz tudi tebi želim, da jo srečno pripelješ do konca, april pa bo kmalu tukaj - če tako pomisliš - še cca 94 dni (mislim, da imas takrat enkrat rok kot jaz), še manj kot 14 tednov in še 3 mesece. Ko bo enkrat marec, bomo itak vse vzhičene, si predstavljam, potem pa bo april 1,2,3 tukaj. Ostalim puncam en pozdravcek! Se pa veselim zaprtega foruma! papa nina
|
|
|
|