Peli -> RE: Aprilčice 2011 (10.1.2011 21:11:36)
|
Drage moje čveke, sm čist uzadej ustala dons [sm=smiley36.gif], no mam vsaj kej počet zdej. Rabljena oprema - sej je OK, ampak če mislš met dva otroka mislm da se marsikaj spalač kupit novo. Jest sm pr 1. kupila rabljen voziček Quinnya fashion 3xl, sej je bil OK, ampak prej črna streha je postala rjava - od sonca, pa prvo kolo je bilo fiksno, ko sm probala peljat voz s 1. gibljivim kolesom, je blo to čist nekej druzga... imel je eno zoprno ročno zavoro, ena mi je sploh crknla..., no pr 2. otroku sm šla po novga in mi je blo žal da že prej nism kupila novega. Rabljena oblačila z veseljem vzamem, ker jih marsikdo ponudi, ampak kupit jih pa nebi šla, rajši kupim nova cenejša oblačila, kot rabljene znamke. Sm pa kupila "rabljeno" Aventovo prsno črpalko, za polovično ceno, vse še original zapakirano. Tinchy - predvidevam da maš od ta večje še voz za dojenčka, kaj pa ko bi ga uporabila za [sm=duda.gif] in njej kupila drug voz - marela varianto, za 200€ dobiš že zlo dobrga. Sm vidla da je pajcica lepla link za buggyboarde, jest mam uno 4. varianto, se pa pr ns ni prav zlo dobr obneslo. Razlika med malimadvema je 2 leti in 2 meseca, pa ta večji ni videl nič čez voz in ni hotel gor stat (prav dolg časa), sva nazadnje več prakticirala vožnjo na polički nad sprednjim kolesom, pa noge sm mu dala v spodnjo košaro. Višina porodniške - Jest začnem porodniško 18.03., torej se mi šeje februarska plača še zravn? Jest mam bolniško zdele obupno in glede na to da jo mam že od septembra, bo kr fajn kvarla povprečje, računam na nekje 530€ [sm=zmeden2.gif], sicer pa sej sm se že na manj navadla ker zdej niti 500 ne dobim. Baje da dobimo neko malenkost € v tem mesecu, kot delitev dobička - predvidevam da gre spet lepo v doklade, v porodniško pa ne [sm=zmeden.gif] Zaprt forum - če se boste selile, grem z vami. Drugače pa kot ste že lahko opazile jest vse napišem sm gor, če je kdo tolk firbčen da me tle gor sledi, naj me pa. Sm pa že dobla marsikatero ZS ko me kdo sprašuje če sm jest ta pa ta..., marsikatero tukej na forumu poznam pe se mi je ne da sledit, za izjemo zdej pokukam, če kolegica kaj napiše na njeno temo, da ji vsak dan ne morim - k so v bolnici, sm ji tud povedala. Pozabljivost - jej, jej, si bo treba počas spet vse številke zapisat, se mi je zgodilo po 2. otroku da so mi ušle iz glave, ne vem al zato ker sm bla tolk časa doma, tud na bolnišli in mi ni blo treba mislt na nič, al mi je mal tud narkoza pustila?. Se mi pa zdi da sm včasih nasploh nezbrana, včasih se s kom pogovarjam, pa med tem pozabm kaj sm govorila.
|
|
|
|