womanpolice -> RE: Aprilčice 2011 (10.1.2011 11:06:21)
|
IZVIRNO SPOROČILO: enkratna Drage aprilčice, jaz bom še naprej z vami ostala - ker bo moj malček še vsaj 3 mesece v porodnišnici, v tem času moram pa - tako kot ve - nabaviti vse, od vozičkov, cunjc.... ma vse :) HVALA VAM VSEM ZA VZPODBUDNE BESEDE, MISLI, PIKAPOLONCE, OBJEME, ZS, SMS! Vse to nama z Leonom še kako pomaga! Malček je res neverjeten, tak borec (in sračkalec po očiju - hočem reči, da ima super prebavo). Sva ga pa včeraj našla vklenjenga v lisice!! Storjeno je bilo prvo kaznivo dejanje: izpulil si je cevko iz popka! In vmes, ko sva ravno prišla, je tako stisnil eno cevko, da se je seveda mašina oglasila in je imela sestra 5 min dela, da je vse skupaj spet v red spravla... ta druga je rekla, da so ga morali "takole ukrotiti" (lisice so namreč iz gazice, s sponko pripete na podlago, tako da ne doseže čisto vseh cevk), da je zelo živahen pa tak drobižek. Je rekla, da me je moral verjetno fejst brcati, ko je bil notri. (niti ne, sem ga zelo pozno začutila, kaj bi torej šele bilo? :) Jaz sem tudi OK, sicer še vedno v šoku in adrenalinska, saj sem komaj dojela, da sem nosečka - pa sem že mamica fantiču, ki ga niti pošteno ne morem objeti. Naj vas moja zgodba prosim ne prestraši - pazite se le vnetij (to je mene tokrat spet teplo, tako da me v naslednji nosečnosti čaka cerklaža, ker imam očitno preobčutljiv MV in se prehitro odpre). Sploh vedela nisem, da imam vnetje. Samo pogosteje sem hodila na WC oz. mi je urin uhajal... pa zadnja dva dni me je fejst bolelo v spodnjem delu trebuha. Potem pa ponoči popadki.... Uživajte v nosečnosti, punce. Pa se vidimo pozno spomladi na vozičkanju, ane Domžalčanke z okolico? ;) Pa še hvala KlaraMay, ker si odprla nov seznamček [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/img] In dobrodošlica nejci32, tako vesela sem zate!! Enkratna, res me veseli, da ste v redu. Sta nas z Leonom kar dobro prestrašila. Res smo vesele, da se je vse dobro izteklo. Želim ti vse dobro in dober nakup. p.s. UPam, da bomo lahko kaj Leončka videle, ko bo seveda čas za to. Lp.
|
|
|
|