emina83 -> RE: Aprilčice 2011 (7.1.2011 13:42:55)
|
Ojla! Dobrodošle nove aprilčice![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Vedno več bas je. Tak je prav! Evo, bla včeraj v Avstriji, pridema z mojim gor, sedima v avtu in čakama da se trgovina odpre, na parkirišču pa nikjer nobenega. To mi je bilo ful čudno. Ura 9,00 stojim pred vrati, pogledam not, nikjer nobenega, vrata se ne odpirajo, čakam ko en lol, še kr nč[sm=zmeden.gif]. Pa rečem mojmu, o šit, pa menda ja ni kak praznik, da majo zaprt[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]? In kaj zvem- da ja, je praznik in ja JE zaprt!!! In kaj je najhuje od vsega- moj dela v nemški firmi in majo naročila tudi iz Avstrije in so dobili posebej dopis, da če karkoli rabijo, naj prej naročijo, ker je pri njih praznik in ne bodo delali!!! AAAAAAAAAaaaaaaaa, sej nisem skor znorela, ko sem zvedla, da je on v bistvu vedu, ampak je pač pozabil[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]. Tak, da gremo mogoče gor v nedeljo, sam morm še pogledat, če sploh delajo, če ne bom šla pa v Italijo v Villesse,oni vem da delajo ob nedeljah, morm še sam prevert, če imajo vse na zalogi. Kar se nakupov tiče, morm jst sam še kozmetiko kupit(ribodermin, hladilno mazilo- še morm poštudirat, katere sem pri tamalih dveh uporabljala, ker mi niso bli vsi glih fajni, multimam lanolin in komprese, bepanten mazilo, od mustele pa vlažilno mleko za telo in physiobebe fluid, ker ostale stvari že imam doma za tamal dva) Vozek tak mam, košaro, šp.del tudi, previjalno imam tudi jaz kar desko, ki jo gor dam na posteljico in mi je zakon. Kar se morja tiče ful ne vem kam bi šla letos, mi pa ful dišijo tiste peščene plaže za ztamale, ki jih je ena gor omenla, tak da, če imate kake linke, kontakte, se zeeeelooo priporočam.
|
|
|
|