KlaraMay -> RE: Aprilčice 2011 (30.11.2010 15:20:45)
|
Živjo Da se po dolgem času še jaz malo javim. Nekako kar nisem imela časa pisat, čeprav sem vas brala. Torje 25.11.2010 sva šla z dragim [sm=love.gif] na dolgo pričakovano morfologijo. In kaj sva zvedela? Prvo me je sestra kregala, da sem se preveč zredila? Ja, kam že, v jezik? Vglavnem meni se teh skoraj 6 kg v 22 tednih niti ne zdi tok pretirano velik, glede na to, da sm štartala z 52kg? Pa folk k me pozna je bil sila začuden in presenečen. Mah jst bom jedla tud sred noči, če se bom lačna zbudila. Buši je pred kratkim lepo ven skočil, da se mi lepo pozna in to je važno. Pikica brca in je pravo veselje, komaj že čakam. Aja 09.12.2010 bom imela laboratorij (kri) cuker-test, to bo še zabavno [sm=smiley26.gif], še en laboratorij (voda) 27.12. in naslednji pregled 28.12.2010. [sm=smiley29.gif] No, 25.11. sem bila točno 22t0d, pikica je imela 474g [sm=bravo.gif] Dobila sva 4 slikice in na eni sliki se res lepo vidi, da je 100% [image]http://www.shrani.si/f/3a/Om/1VG7Kk8t/babyrozy-2.gif[/image] . Smo vsi zelo veseli. Kupila sem že roza nogavičke in slinčke. Ostalo pa počasi, na razprodajah, če bom vidla kaj lepega in večji nakupi šele januarja, februarja. Aja spet sva čakala k nora, sva prišla ob 15.15 in ob 18.00 šla proti domu. Drugače jo pa vsak dan lepo čutim. Niti en dan do sedaj ni bilo, da je nebi. Če npr mine 5 ur primem v roke AS in jo poslušam ter se hkrati tudi namažem s kokosovo kremo ali oljem, kar je res fajn, drugače se ne bi tako redno mazala. Zaenkrat ni niti ene črtice, ampak lahko da se bo kmalu kakšna narisala, saj me čez dan v službi večkrat kaj zasrbi - raztegovanje suhe kože. Tudi vsem ostalim, k ste v teh dneh imele MF pa [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za super opravljene preglede!!!! In [sm=rozica.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=rozica.gif] za tiste, ki jih še čakate. Res je super spet vidit [sm=duda.gif]. Nič, uživajte maksimalno!!!!!!!
|
|
|
|