|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
8.11.2010 15:02:44   
DelCarmen
Pozdravljene punce...

Jaz bi pa taaaaaaaaak spalauser posted image . Katastrofa od vremena, od te teme imam občutek, da je noč...

Pa taki lepi vikend je bil... No, temperature niso bile ravno normalne za ta letni čas, ampak vseenouser posted image

wessna, tako lepo je brati, da si zaljubljena in v sedmih nebesihuser posted image . Si ne predstavljam kako je, ko si ločen od dragega... In kakšne so možnosti, da bosta v bližnji prihodnjosti skupaj zaživela? pa grozne sanjeuser posted image

fiona82, ojej, upam, da si zdaj ok... pa hudo mi je za vašega kužija...

enkratna, krasna torta...

Mene pa tako grozno boli križ in trticauser posted image . Ima katera podobne izkušnje?? Pa recept za pomoč???

Lep dan...

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
8.11.2010 15:11:20   
pussycat
ojla punce user posted image

ah, jst pa danes nikakva, kašljam, kiham, zabasan nos, glava me boli, komi sedim kle v službi.... in razmišljam o bolniški..... user posted image
urshka.... hehe, ja te prav razumem, s fanti je tako, počasi dojemajo včasih, še posebej ko gre za tako zadevo user posted image user posted image

meni je moj zadnjič reku : včasih kr pozabim da si nosečka user posted image  user posted image user posted image user posted image  halo user posted image  no zdej ne more več pozabit, ker ga trebušček spomni user posted image

fiona82.. halo, kako ti sme reči kaj takega, po tem ko niti slučajno nisi pretežka, kvečjemu prelahka? Pa tudi če bi imela par kil preveč? Dobro da si zamenjala ginekologa!
joj, me je ganilo kako si napisala.... sem se spomnila ko sva bila midva s fantom na nuhalni kako naju je ganilo, jst sem spustila par solzic, on je pa tudi imel solzne učke, čeprav tudi ne kaže pretiranih čustev.... komaj čakam da ga vidim z bebico v naročju.... po moje bo jokal kot majhen otročiček user posted image

(odgovor članu fiona82)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
8.11.2010 15:18:32   
pussycat
DelCarmen... ne govoriuser posted image  mene je prejšnji teden tako v križu zagrabilo, da sem jokala.... potem je minilo.... upam da se ne ponovi, čeprav pravijo da je v nosečnosti to pogosto. Morda dojenček pritiska na živec in imaš zato probleme.... baje čimveč gibanja in kakšna masažica pomagata user posted image

wessna...... res je lepo slišat, da je nekdo tako zaljubljen.user posted image  z leti malo popusti, pa nastopi prava ljubezen..... ki ni nič manj lepša..edino kar malo pogrešam, so tisti metuljčki v trebušku od zaljubljenosti hehe, no, mi jih pa dojenček zdaj povzroča in je prav tako lepo kot da bi se ponovno zaljubila.... Koliko časa pa si s fantom  wessna?

Punce, nasplošno, kako dolgo že traja vaša zveza in kako hitro ste se odločile za korak , da postanete očki in mamice? Midva s fantom sva skupaj 7 let in pol, in pričakujeva 1. dojenčka. Malo počasna sva, ampak vseeno bolje kasneje kot prehitro. user posted image

(odgovor članu pussycat)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
8.11.2010 15:54:47   
wessna
hejla

no mi mamo tukaj tud turoben, temačen dan..bi človek kar dan prespal..

delcarmen so možnosti, sam do polovice februarja moram zobke stisnit, pol pa bova s5 mal na starih tirnicah..si ne predstavljam da roddim tukaj on pa ne more prit..na ta dan ga  bom potrebovala..

pussycat mi2 sva skupaj skoraj 6 mesecev..naju je bebica presenetila in se je veseliva..rok mam ravno tok blizu, da se lahko zgodi da bebico dobiva v naročje za obletnico..

(odgovor članu pussycat)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
8.11.2010 16:51:16   
womanpolice
Hojla punce... se kar strinjam z vami.. danes je pa tak turoben dan, da bi človek samo spal in spal...

In kako kaj vaše počutje? Ste kaj utrujene? Jst bi kr ležala na kavču - ne spala, le ležala - in to tak paše... Moj pa med tem časom adaptira najino spalnico... vsake tolk časa opravim nadzor dela :-D.... Komaj čakam, da bo gotova. Ko bo, vam zagotovo pokažem novo spalnico. Res komaj čakam na nov jogi iz Ikee, ki čaka v sosednji sobi, saj je res tko udoben, da sem skor zaspala na njemu že v Ikei. Sicer ni bil poceni - glede na ugodne cene nasploh v Ikei - ampak je vreden svojega denarja (280 EUR).

Je kaj novega pri vam? A že kaj čutite otročka v sebi? Jst.. pride kak dan, ko čutim tko čist na rahlo... enkrat sm pa tko čutila kot da bi se z nogicami uprl in se okrog obrnil - tak full čuden občutek je bil...

Jutr imam pregled in res upam, da se bo že videlo, kaj bomo imeli. Ene kolegice (ki imajo večinoma fantke :-D ) bi mi rade že podarile ali posodile cotke, pa še ne upam vzet, ker ne vemo spola... Moj si full želi fantka. Praktično bi bolj bilo ja, ampak men je vseeno - samo da bo zdravo, saj sva res dolgo čakala na ta najin čudež.

Za vas sicer ne vem, ampak zase lahko rečem, da kommmmmmmmmaaaaaaaaaaj čakam april, da končno primem v rokice ta najin čudež, za katerega sva že mislila, da ga nikoli ne bova dočakala....

Tolk za danes, grem nazaj na kavč :-D

želim vam lep dan, pa se jutr slišmo oz. tipkamo

p.s. kaj pa srečanje? Ali se že kaj obeta? Zdaj pa bi bil že čas da bi se kaj spoznale in mal pogledale naše bušije.... Kaj pravite?

(odgovor članu DelCarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
9.11.2010 7:58:19   
sreckica
no, tole me pa razjezi! napišem cel roman in potem zmanka štroma!user posted image kok bom enga... user posted image   u glavnem ne da se mi še enkrat, mogoče zvečer, po pregledu, pri katerem bo, upam da, vse ok, in se naša bejba razvija tko kot se spodobi! lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
9.11.2010 9:48:45   
anja84
srečkica tudi mene jezi, ko se po dolgem času spravim pred računalnik da vam kaj napišem me vrže vn. user posted image

kako ste drugače?

jaz imam od včeraj in tudi danes krče v spodnjem delu trebuha in v križu? ker imam nizko ležečo posteljico me skrbi da bi bilo kaj narobe? ima katera podobne težave?

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
9.11.2010 10:13:26   
sreckica
anja84 js mam iste probleme, ampak se ne vem, kje lezi moja posteljica... morm danes vprasat na pregledu, kak je s tem, ker me ze 10 dni mucijo isti problemi (kar se bolecin tice) kot tebe. ful je neprijetno, se ko se ulezem, ne morm lezat v nobenem polozaju user posted image

(odgovor članu anja84)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
9.11.2010 10:22:26   
anja84
srečkica mislim da imamo iste težave.

vem da je bolečina lahko prisotna ker raste maternica.

sej me nebi skrbel, če mi nebi povedal da imam nizko ležečo posteljco in da mi grozi CR, če se posteljca ne dvigne.
bom danes sodelavko prosila da mi naredi CTG in da me ginekolog pregleda.

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
9.11.2010 10:48:42   
pussycat
ojla punce user posted image

sem pa tja posije sonček, pa je takoj lepše user posted image
anja84, srečkica..... v katerem tednu sta vidve? tudi jaz sem imela okoli 17.tedna težave, trebušček me je bolel, verjetno zaradi širjenja maternice. sicer je zdaj vse ok, me ne boli več.

punce, je spalna vreča za dojenčka potrebna al sploh ne? da je ne bom zastonj kupovala.

(odgovor članu anja84)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
9.11.2010 11:02:10   
anja84
jaz sem v 16 tednu in nekaj dni.

spalna vreča je meni pri sinu prišla prav potem ko se je začel premikat in obračat in si je vedno odejo iz sebe spravu ( rodila sem oktobra ).
glede na to da bojo naši sončki prišli na svet v aprilu, mislim da bomo spalno vrečo mogočo rabili v zimskih mesecih.
je pa od vsake mamice odvisno kakšne ima želje.

(odgovor članu pussycat)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
9.11.2010 11:18:47   
pussycat
aha, sej res user posted image  itak spalno vrečo dojenček rabi šele ko se začne premikat.... torej tam do 3. meseca je itak še ne rabim....

wessna....to kar si sanjala.....sploh se ne obremenjuj...to pomeni da bo mamica dolgo živela, ne skrbi!!user posted image

(odgovor članu anja84)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
9.11.2010 11:36:32   
wessna
jutro souser posted image

zaspanost me daje, kar naprej bi spala..sploh se ne morem zbudit..

pussycat vidim da si iz šmarja, a maš G v grosupljem?

(odgovor članu pussycat)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
9.11.2010 13:01:38   
Lara28
Ojla!
Jaz sem spalno vrečo pri sinu uporabljala praktično od rojstva do enega tretjega leta. Takrat nisem dobila več take velike in se je moral navadit na odejo. Meni je bila zakon. Nobenih skrbi glede pokrivanja. Pa čeravno je on tudi pomladni otrok, je imel tako tanko spalno vrečo čez prvo poletje. Jaz jih imam še kar nekaj shranjenih in upam, da mi bodo tudi tokrat prišle prav.

LP

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
9.11.2010 13:33:04   
majčica1508
sem dolg post napisala pa je zginil.....smrk,smrk

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
9.11.2010 13:54:26   
KlaraMay
Zivjo

En hiter pozdrav vsem. Danes je tak hmm zanimivo čuden dan. Sem bila dopoldne polna energije, zdaj sem pa samo za v posteljo. Sam kaj, ko sm v službi in je do postelje še daleč. Verjetn tale dež name tako vpliva, no pa kosilo tudi. user posted image

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
9.11.2010 14:33:52   
DelCarmen
Ojla nosečkice!

Meni pa tale RR danes gre pošteno na živce... Že x krat sem poskusila oddati sporočilo, pa nikakuser posted image . Bom čisto kratka....

Drugače moj križ nič kaj bolje; mogoče me že EMŠO dajeuser posted image

pussycat, po moje spalna vreča za novorojenčka ni potrebna; takrat se itak nič kaj ne premika po postelji... Kasneje pa je to super zadeva, ni problemov z odkrivanjem, čeprav moja dva nista nikoli bila kaj prida navdušena nad spalnimi vrečami. Sta namreč vročekrvna, nonstop jima je vroče in bi najraje napol naga spala, če bi se dalo... ZA razliko od mene, ki pa me vedno zebe...

LP

Neposredna povezava do sporočila: 2892
9.11.2010 15:23:32   
pussycat
Grrrrr user posted image  tut meni nagaja RR danes user posted image  sem že cel spis napisala, pa mi je zablokiralo.

wessna ... G imam v Ljubljani, bom pa obiskovala šolo za starše v Grosupljem. se moram še pozanimat, upam da bodo tečaji januarja.

KlaraMay .... točno vem kako ti je, tudi jaz sem bila zjutraj polna energije, zdej sem pa ko cunja... pa še do 5ih moram bit v službi, uhhh user posted image

verjetno bom kupila spalno vrečo preden se dojenčica rodi, pa sej niso tako drage.... pa verjetno bolje malo večjo vzet, glede na to da bo spomladanski otroček ane?

Neposredna povezava do sporočila: 2893
9.11.2010 16:20:57   
Peli
Ojla!

Trenutno mam mal miru, da se vam lahko javm. Sm dobr, kot nebi bla noseča, no če sm mal preveč pridna in dost pospravlam, hitr začutm, da morm počivat, drugače pa komaj čakam četrtek ko mam pregled.

Vsake tolko tale forum res nagaja, moogoče so kej popravljal, k včerej mislm da so bli eni naslovi in nicki pisani z belo, se še brat ni dal. Se bo treba prej prpravt, pa za vsak slučaj kopirat user posted image

Spalna vreča je men prav v redu stvar, jest sm jo uporabljala pri obehdveh, tudi poleti, sm jih dala samo v bodi in v spalno vrečo, tako sta vedno ostala pokrita, drugač pa noge v luft, mal brcanja, pa sta bla brez kovtra.

Nč, grem tamaučka zbudit, drugač bo zvečer pestro.
LP

(odgovor članu pussycat)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
9.11.2010 16:42:59   
jacki
Heeeeej,
Evole mene user posted image . Na tale turoben dan sem čist zaspaaaaanaaaa. Najraj bi šla v pančevouser posted image user posted image user posted image user posted image
Se še tipkamo.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
9.11.2010 17:42:09   
KlaraMay
Jst sm pol kr šla prej iz službe, ker če bi ostala, bi samo čas zgubljala.user posted image , ker za delat nisem bila, pa tudi nič takega ni bilo, k ne more počakat na jutri.
No pa sva z mojim user posted image po dolgem času spet skupaj popoldne, in to kar od 15h naprej. Drugače se vidiva šele zvečer. user posted image

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
9.11.2010 21:26:12   
VevercaV
ej punce zaspanke, danes je bil res en tak zaspan dan, ane?
kako vam je šlo na pregledih, tiste, ki ste ga imele te dni? Sem držala pesti..
Ej Ovčka11, kako si z zdravjem? Upam, da kaj bolje?
Ej aprilčice, a se ve sploh zavedate, da gremo počasi proti polovički
(ene pa ste verjetno že, tiste s PDP na začetku aprila...) user posted image user posted image ..
Juuupi! Bravo punce!

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
9.11.2010 21:36:21   
jacki
HEeeeeej!
Sem zdejle  v spodnjem delu trebušča čutila kot en "notranji" utrip oz. mehurčke...a bi to lahko bli user posted image oz. brcike user posted image ???? WIIIII sem čist navdušena in bom šla spat z velikim nasmehomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hehe sem ko ena "brezglava" najstnica. AAAAAAA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil jacki -- 9.11.2010 21:44:42 >

(odgovor članu VevercaV)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
10.11.2010 6:17:39   
ajtak
Jutro user posted image

Tale RR mi je včeraj nagajal, vas še pozdravit nisem mogla...

Danes me čaka pregled, ampak 100% brez UZja user posted image .

V pon sem bila prvič na telovadbi v ZD Celje, bo še katera hodila? (kar je Celjank z okolico?), bilo je luštno, sproščujoče!

SP. vreča- mi smo jo uporabljali od enega 3meseca. Pa do 2h let, pozimi in poleti, super stvar!! Mislim, da če začneš pri tako malemu potem je itak navajen, da se spi v spalki in ne protestira...

Danes mi je možek kupil znak za v avto: POZOR NOSEČMICA! user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
10.11.2010 7:06:48   
Lara28
IZVIRNO SPOROČILO: jacki

HEeeeeej!
Sem zdejle  v spodnjem delu trebušča čutila kot en "notranji" utrip oz. mehurčke...a bi to lahko bli user posted image oz. brcike user posted image ???? WIIIII sem čist navdušena in bom šla spat z velikim nasmehomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hehe sem ko ena "brezglava" najstnica. AAAAAAA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jacki- to je najbrž res touser posted image user posted image user posted image . Jaz že ene 10 dni čutim take kr konkretne premike in se mi kr smejiuser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

SP. vreča- mi smo jo uporabljali od enega 3meseca. Pa do 2h let, pozimi in poleti, super stvar!! Mislim, da če začneš pri tako malemu potem je itak navajen, da se spi v spalki in ne protestira...

Se strinjam s tabo: Će res hitro začneš čisto nič ne protestirajo ker so navajeni. Naš zelo nemirno spoi še vedno in mi je bilo res fajn dokler je mel sp. vrečo ker mu je bilo vedno dovolj toplo. Je pa bil pravi jack z njo - tak jo je šibal z njo po celi sobiuser posted image user posted image

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

nosečnost in kajenje
zvezdica90

Vsi vemo kakšni so učinki kajenja na plod med nosečnostjo. Me pa vseeno zanima koliko jih med nosečnostjo vseeno kadi?

ne kadim (85%)

kadim redno (6%)

kadim občasno (10%)

Število vseh glasov: 210

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!