iskrca -> RE: Aprilčice 2011 (1.11.2010 19:48:47)
|
hej,hej so[sm=nosecka.gif] pri nas se skoz noro dogaja, čas mi tako leti, da ne dohajam mojih tednov nosečnosti[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif],... Sem ugotovila, da sploh nimam časa bit nosečka [sm=jezicek.gif] No tiste, ki ste že mamice me sigurno razumete[sm=smiley36.gif] Tejli naši [sm=duda.gif] se toook dogaja, da je sploh ne dohajava več. Smo bili v soboto na bazenu, po dveh mesecih in sva bila oba v šoku, ko sva opazovala najino [sm=duda.gif] kako se ji je dogajalo po bazenu. Je sploh nisva prepoznala[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Oh zakaj mora čas tako hitro minevat? No ja sej zdej me boste prvo[sm=nosecka.gif] napadle, da mora še hitrej[sm=smiley36.gif] Vam bo kmalu jasno zakaj jokcam[sm=jezicek.gif]. Enkratna prav vesela sem nad vajino odločitvijo[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Če bi razmišljali kakšna je vsak dan možnost da imamo npr. prometno nesrečo, sploh ne bi šli v avto... Tako da, pustimo procente, vedno in povsod so in bodo, nima veze, samo pozitivno naprej, ker življenje je prečudovito in ogromno lepega nas še čaka, edino to naj nas drži pokonci! Z vajinim [sm=duda.gif] bo vse uredu, ker že zdaj uživa v max. ljubezni staršev in to je bistvo! Srečkica [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] nimam besed, v življenju sem izgubila že čisto preveč ljubljenih oseb zaradi raka[sm=smiley19.gif] Le [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] za vaju! Jutr pa služba[sm=smiley13.gif], bo pa vsaj teden malo krajši[sm=bravo.gif]
|
|
|
|