Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Eric Clapton, avtobiografija 25.7.2010 12:16:18
|
|
|
|
Colt
|
No, pred kratkim sem praznoval rosnih 33 in dobil od meni zelo ljube osebe originalno darilo, avtobiografijo Claptona. V dveh dneh jo prebral in sedaj nekako ''prihajam k sebi'', še poln vtisov, podatkov, lepih doživetij in novih dimenzij tega polbožanstva s kitaro. Je katera brala? Za vse ki jih zanima stari rock, od povojev naprej....izjemno zanimivo, izobraževalno in kvalitetno čtivo. Proporočam! Grega
|
|
RE: Eric Clapton, avtobiografija 25.7.2010 13:27:00
|
|
|
|
mojamura
|
vsekakor bi jo z veseljemprebrala....imamže idejo kaj mi naj moj kupi za mojih rosnih 34 ki bodo pripeketale avgusta
|
|
RE: Eric Clapton, avtobiografija 25.7.2010 14:43:22
|
|
|
|
Felicita
|
to mene še čaka, ker me fascinirajo vse zgodbe za njegovimi pesmimi (father's eyes, wonderful tonight), tko da me ful zanima tale knjiga...
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Eric Clapton, avtobiografija 25.7.2010 16:53:09
|
|
|
|
josephine27
|
pri kateri založbi je knjiga izšla? sem jo iskala pa je nisem našla.
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?