soncnica 3
|
Ne vem , če ti bo pomagalo, po Hippu in Aptamilu ter Aptamilu comfort smo sedaj pri 4 tednih starosti na Babylove mleku iz DM-ja /sicer sem menjala zaradi krčev, pa tudi ker mi ni vsak dan kakal/, pa moram reči, da se sedaj občutno bolje pokaka, 2 do 3x na dan. Kakec je rumen, kašast, ne preredki, lepo se pokaka. Krči res še ostajajo, kar najbolj uspešno rešujemo s kumininim sirupom, mi je pa pomembno, da se lepo pokaka. Mu tudi masiram trebušček s krožnimi gibi, uporabljam tudi v"Vetrovno mazilo", jaz sem ga po spletu naročila v Lekarni LEKOS in takoj naslednji dan tudi dobila. Vetrovne kapljice iste lekarne sem mu dala pa 1x, pa je vseeno imel močne krče, tako da kar vztrajam tudi na kumininem sirupu. Mogoče najprej poskusi dodat KUMININ SIRUP /od Galexa/ in masiranje, mogoče ni problem v mleku, le črevesje je še "preleno", pa ne more "obratovat". Tudi naš sonček je na prilagojenem mleku že od 2. tedna, imel je močno zlatenico, od 4. dne je spil komaj kaj, mojega mleka je bilo sicer dovolj, sem si ga črpala, vendar je še vedno zgubljal na teži, ker je premalo navlekel. Tudi s flaško smo se "mantrali" po 1 uro 30-40 ml, potem pa je počasi bilo mojega mleka vedno manj, saj preprosto nisem zmogla takšnega tempa /črpanje, hranjenje, razkuževanje-prekuhavanje črpalke..., pa spet takoj ko sem končala od začetka.../, doma še 6-letni sin, mož v službi, temperature pa 35... Kaj naj ti rečem, poskusi, pa držim pesti... Verjetno boš pa morala kar poskusit.
|