mamamajča -> RE: nosečnosti..prva,druga-razlike (26.7.2010 16:27:44)
|
Meni ni blo slabo ne v prvi in ne v drugi. Pravzaprav v prvi ni bilo nič težav, razen križ in spanje samo zadnji mesec. Zdaj me pa križ že od petega meseca dalje noro boli, noge mi že zatekajo, ko mi v prvo sploh niso, pa utrujena sem bolj. Ampak G me ful spodbuja in mi vedno govori, da je razlika, ker sem v prvo skrbela samo zase, zdaj mam pa še enega triletnika, ki zahteva veliko moje energije. kilogrami: v prvi sem se skozi celo nosečnost zredila 10kg, zdaj sem noseča 28 tednov in imam dobrih 59 kg, štartala sem na 54, je pa res, da mam samo trebuh, ostalo je takšno, kot je bilo. geni najbrž. Dresiranje moža: draga moja, vidva imata enega otroka in ti bi ga zdaj dresirala? Oprosti..... midva sva razčistila stvari, ko sva začela živet skupaj in od takrat se zaradi kakih zoknov ipd. ne kregava. In tudi opravila- se zmeniva, kdo bo kaj pospravil oz. pospravljava skupaj, zato, da sva oba lepo fraj, ko mali zaspi. In medtem, ko dragi že od vsega začetka zvečer kopa sina, jaz pripravim večerjo. Tiste pol ure je bilo vedno njune. In to ni nobeno dresiranje, ampak stvar dogovora. Upam, da ti bo uspelo doseči, kar želiš pri njem, ampak dogovarjati bi se morala že od začetka...
|
|
|
|