Anonimen -> Krvavim 8t 5/7 (23.7.2010 12:37:34)
|
Včeraj smo se vrnili iz krasnega dopusta, na katerega smo šli s še večjim veseljem saj smo vedeli, da z nami potuje naš bodoči 5 družinski član. Vseh 10 dni sem se počutila kot rožica, nobene slabosti ali utrujenosti. danes zjutraj pa na Wcju opazim na papirju rahlo rozasto sled. Čez par minut spet preverim- enako. No čez eno uro je bilo že mal več, zato sem poklicala v ambulanto. Sestra mi je rekla naj pridem. Dežurni ginekolog je z pregledom potrdil krvavitev in mi nato naredil še UZ. UZ je potrdil nosečnost vendar je plod manjši za 2 tedna in tudi srčka še ni. Zadnjo M sem imela 15. 5. torej sem po koledarčku noseča 8t 5/7. velikost ploda pa je za 6 tednov in brez srčnega utripa. počakati moram do torka, da bomo na ponovnem Uz videli, če je kaj sprememb. Če ne bo srčka in napredka v rasti sledi čiščenje. V primeru močnejše krvavitve mi je bilo naročeno naj obiščem porodnišnico. Doma sem kmalu res začela bolj krvaveti. Izcedek je sveža kri. Če ležim je Ok, ko vstanem se malo pocedi. V porodnišnico ne bi šla, ker bi rada počakala do torka na ponovni UZ. Ves čas me bega dejstvo, da moj menstruacijski cilkus ni bi ravno točen, da sem menstruacijo dobivala okoli 35 dneva. Res sem žalostna, ker se bojim, da se je moja nosečnost končala. A je bolje, da grem v porodnišnico?
|
|
|
|