TRIKOLESNIK ABC (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

nogometas -> TRIKOLESNIK ABC (22.7.2005 10:08:09)

Kupiti nameravam trikolesnik ABC
1. zelo enostavno se zloži
2. od 0 mesecev dalje
3. napihljive zračnice
4. cena 37000 SIT
5. ima tudi ročno zavoro (rolanje)
NE VEM PA, KAKO JE S STABILNOSTJO (NIMA PREMIČNEGA PREDNJEGA KOLESA IN AMORTIZERJEV) IN UDOBNOSTJO.

ALI KATERA POZNA TA TIP VOZIČKA IN KAKŠEN SE ZDI???
HVALA ZA ODGOVORE!!!!
LP

aka -> TRIKOLESNIK ABC (22.7.2005 11:12:15)

Čisto v redu voziček. Tudi sama sem se sekirala zaradi stabilnosti, sem se bala, da se bo prevrnil. Pa nič od tega. Se lepo zloži, prav zleže v puntota, pa tudi udoben je. Vreden nakupa.

nogometas -> TRIKOLESNIK ABC (22.7.2005 12:10:40)

HVALA, ZELO POMAGALA! GA ŽE GREM KUPIT ;))

sa -> TRIKOLESNIK ABC (22.7.2005 13:11:25)

Jaz ga imam in sem zadovoljna;)

lin -> TRIKOLESNIK ABC (22.7.2005 13:36:16)

Nevem meni bi motilo to sprednje kolo ki ni vrtljivo saj če se vsaj malo vrti je dosti lažje,drugače pa če pravijo ostale da je o.k. mora bit,srečno

čebelica maja -> TRIKOLESNIK ABC (22.7.2005 13:46:42)

Nič bat, ne bo se prevrnil. Imam trokolesnik od Haucka in prednje kolo tudi ni vrtljivo pa je bilo prav super zraven rolat. Se na ovinkih brez problema obrne samo malo bolj pritisneš roč navzdol. Trokolesnik je zakon za rolanje!

malika -> TRIKOLESNIK ABC (23.7.2005 4:44:03)

Svakinja ga ima, pa se je takoj na začetku polomilo podvozje, tik pred iztekom garancije pa še ročaj.Drugače je rekla tudi, da je težko vodljiv, ampak se pač navadiš (malo nabildaš v roke).
Drugače pa je sprednje fiksno kolo ni motilo, jaz imam Quinny s fiksnim kolesom, pa je tudi čisto OK-se vsega navadiš.

nogometas -> TRIKOLESNIK ABC (23.7.2005 9:38:42)

Malika, zakaj ji ga pa niso zamenjali, ko se je polomilo podvozje??? Je kaj težkega vozila v košari ali pa otroka zadaj morda?? Mislim, da bi ji ga morali drugače v vsakem primeru zamenjati...sploh, če je v garanciji.

Dipsi -> TRIKOLESNIK ABC (24.7.2005 21:28:25)

Tudi nam se je zlomil ročaj, zavora pa je tudi delovala bolj kratek čas.

Stran: [1]