bolezen in vprašanja (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

bini -> bolezen in vprašanja (22.7.2005 9:30:06)

vsakič ko moja mala zboli se počutim totalno nesposobna, ne zanesem se na svoj občutek in sem pretirano panična...:(:(
tako da bi bla ful vesela če mi katera odgovori na moje dvome:
ima vročine 38 že od včerej zvečer, drugega ji nič ne fali, razen da nima apetita in samo velik pije... a so to lahko zobki??
a mislte da grem lahko vsaj na balkon z njo?? al pa na gugalnico za 5 minut (seveda če ne bo pihalo in bo prijetno toplo v senčki), ker drugače je čist kul razpoložena...

jutri bi morali na dopust :(.. seveda bomo šli z zamikom, če sploh... no ja, pač nimamo sreče :((

Erdbeere -> bolezen in vprašanja (22.7.2005 9:41:25)

naša če ima tolk vročine pa če je drugače ok, kar zunaj leta, če se pa slabo počuti je pa bolj notri...je pa baje neka viroza na pohodu, našo je tašča peljala k zdravniku, pa je reku velik naj pije pa bo vse ok in je bilo res, aja pa reku je naj pije coca colo, ker je fajn sladka, pa iso sport, ker ima veliko energijsko vrednost

Anonimen -> bolezen in vprašanja (22.7.2005 9:43:34)

Bini, poznam tvoj filing. Nikol ne veš, al delaš prav al ne. al s tem lahko otroku še boljk škodiš, al ne :zmeden2:
Ima tvoja princesa navsezgodaj zjutraj tudi 38 vročine? Zna bit od zobkov, al pa kakšen virus. Če je živahna, bi šla jaz z njo za kakšno minuto ven. Saj izgleda, da bo toplo-tukaj je že lep sonček. Samo v zatišju bodita. Pa pije naj.
Boš videla, kako se bo počutila. Če bo vročina narasla, pa itak veš, da jo moraš zbijat.

Škoda za dopust...bo pa tistih nekaj dni slajših:)-

piščanc -> bolezen in vprašanja (22.7.2005 9:48:59)

približno tako, kot opisuješ je bilo pri nas 8samo vročina okoli 38,4°), pa smo šli vseeno na morje, tam so ven pogledali 4 zobki, vse OK

bini -> bolezen in vprašanja (22.7.2005 10:12:08)

hvala vam za odgovore.. ste me kar mal potolažle, ker mal bo treba na zrak, drugač bo mala čist živčk...
glede dopusta pa tko - se tolažim, da bi lahk blo kaj hujšga... ker pa gremo v hribe bomo rajš počakal kakšen dan da vidmo kako bo, ker tam bo najbrž hladneje kot tukej..
v glavnem - upamo na najboljše.. zdejle je celo pojedla skodelico borovnic :)
bodite zdravi, pa vaši sončki tudi :rozica:

Stran: [1]