|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   likanje
22.7.2005 8:53:45   
tina104
Me zanima, če vsa oblačila likate?
Jaz za sebe likam samo tisto, kar je res zmečkano - kake bluze, srajce, včasih kake hlače.
Kaj pa za otroke oz. dojenčke????:zmeden: Eni pravijo, da je treba likat, da se bakterije uničijo, pa mi je zadnjič glih ena med. sestra rekla, da bakterije se tak uničijo s pranjem, pa da ni treba vsega likat. Zakaj bi bilo potrebno vse likat? Meni se to zdi samo dodatno delo!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   likanje
22.7.2005 8:56:54   
Timotej
jst likam vse razen brisač, zoknov, drugač pa za nas vse majce, hlače, srajce, tudi za ta malo likam vse - ker rada to delam, pa lepo diši po mehčalcu...no, mi je fajn.Me potrebuješ?

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   likanje
22.7.2005 8:58:36   
maks
Imam sušilec in mi ni treba vse likati, seveda, če takoj ven uzamem.Ne likam: brisač, spodnje perilo, slinčke, določena oblačila od malega, postelnjine, bombažne plenice.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   likanje
22.7.2005 9:04:39   
piščanc
jaz sem pri tjaši še vse likala, sem imela čas,
zdaj likam sam še najbolj nujne stvari :)-, imamo pa sušilec, tako da se da malo lepše zložiti in ni tkao grozno

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   likanje
22.7.2005 9:10:16   
soncece24
jaz likam vse razen brisač in sp. perila. še rjuhe, ker mi drugače ne grejo v omaro:grrr:sovražim peglanje na smrt

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   likanje
22.7.2005 9:10:44   
ciciban
Tudi jaz sem od zacetka vse likala-sedaj pa samo najnujnejse.Gledam,da takoj,ko stroj opere obesim-pa na mimimalne obrate imam nasttavljen stroj!

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   likanje
22.7.2005 9:13:54   
CatJa
Pri nas ne likamo nic, razen majic, srajc in hlac. Janovih oblacil pa sploh ne, ker ce jih takoj poberem iz susilca, sploh niso zmeckane.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   likanje
22.7.2005 9:14:41   
Rozika20
Jaz likam vse, od spodnjega perila (razen kakšnih modrčkov ne) do servietov in brisač. Vse je zlikano pri naši hiši. In tako se mi zdi najbolj prav z vidika higiene.

LP :rozica:

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
22.7.2005 9:20:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tina104)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   likanje
22.7.2005 9:20:30   
urši*
za tamalega likam oz. lika moja mami in to samo tiste stvari, ki so res zmečkane.plenice sem zlikala samo pred prvo uporabo,bodijev ponavadi ne lika , ker ga ima itak 3-4 ure gor, pol pa spet v pranje.

drgač naše stavri pa vse lika, razen nogavic in sp. hlač.

moja tašča pa ne lika majc...:zmeden:

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   likanje
22.7.2005 9:26:04   
SaaS
Tudi jaz ničesar ne likam, razen srajc, hlač in prtov. Za malega pa sploh nič. Šele ko bo začel srajce nosit.. ha ha. Kje punce sploh najdete čas in veselje za tole likanje?

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   likanje
22.7.2005 9:31:33   
ninocka
Ne likam spodnjega perila, brisac, ponavadi ne tut posteljnine.

Bolj na juris zlikam pizame, pa delovne cunje (kaksne majice, hlace, ki jih mamo oblecene ko kaj delamo), ostalo pa bolja ali manj vse.

Zdej, ko mamo susilc, je mal lazji, ker cunje niso tok zmeckane in jih je lazi likat :bravo: , je pa to eno od opravil, ki se ga nikakor ne morem lotit...:grrr:
in pol mi doma stoji 5 strojev opranega, nezlikanega perila (likamo samo najnujnejse sproti), ker se kr ne morm priporavt do tega...sej pol ko enkrat zacnem je lazji in kr gre, in vedno si obljubim, da bom od zdaj naprej pa sproti likala...ja, mi se ni uspelo ;)

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   likanje
22.7.2005 9:37:08   
Anonimen
Likam vse razen štumfov in brisač.

Mam premalo omar in mi nezlikane stvari vzamejo preveč prostora 8).

Moja ex tašča je pa likala amatotal vse tud štumfe:zmeden:.

Je pa likanje eno izmed najbolj osovraženih del, poleg sesanja.

(odgovor članu tina104)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   likanje
22.7.2005 9:45:02   
NinKa
Jaz ne likam ničesar, razen res nujnih stvari...srajce, bluze, pa še to če je res nujno....

Sovražim likanje ko 100 :hudicek:. Poleg tega ne maram pucanja oken. Sesanje ni taka kriza.

:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   likanje
22.7.2005 9:50:04   
bskrle
ZA novorojenčka sem imela vse zlikano, potem pa samo stvari, ki gredo direkt na kožo.
Sušilec laufa tudi sedaj, saj je nemogoče uloviti dan brez dežja.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   likanje
22.7.2005 9:51:20   
Lenny
:)- Vedno, ko likam, intenzivno tehnično razmišljam in konstruiram eno mašino, ki bo lepega dneva to počela namesto mene, jaz bom pa bogata, ker bom prodala izum najboljšemu ponudniku :)-
No, konec heca. Likam tisto, kar se mi zdi nujno: srejce, bluze, T-shirte, polo majice, hlače (brez jeansa), kuhinjske krpe, prte, ostalo pa zna preživeti tudi brez likalnika. Posteljnino samo za malega, midva spiva v mečkanki, pri brisačah pazim, da so lepo obešene in jih potem samo zložim, tako da to zoprno opravilo zmanjšam na "estetski minimum" :)-
Ko je bil mali še dojenček, sem v začetku likala plenice, oblačila pa šele, ko je likalnik šel na njih, prej ni bilo potrebe.
Lp

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   likanje
22.7.2005 10:00:03   
SaaS
NinKa, podobno razmišljava. S tem, da je meni največja oslarija brisanje prahu.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   likanje
22.7.2005 10:02:54   
Lunca1
Lenny a boš izumila moža ki lika:)-.

Midva si to deliva, oziroma kopičiva na stolu, dokler se eden ne premakne in zlika. Pininih stvari v 99% ne likava, samo če so kakšne hlače iz takega občutljivega materiala. Drugače pa likava majice (če ni treba ne), hlače (tudi po potrebi), srajce moj :love: (pravi da so mu najlažje za likat:zmeden: ), pa kakšen prtiček in zelo redko posteljnino (flanelastih ne), pa robčke.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   likanje
22.7.2005 10:04:36   
Lenny
Lunca1, moj v.d. možek dela vse razen likanja :)-

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   likanje
22.7.2005 10:07:06   
kalimero
Likamo vse razen brisač in spodnjega perila. Kljub sušilcu. Enostavno mi je všeč zlikano perilo.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   likanje
22.7.2005 10:15:19   
Maxica
Uf, jaz pa vse likam. Lih nogavic res ne, ostalo pa čist vse. Ne vem, meni kr duša ne da, da ne bi. Sicer pri kakšnih takih stvareh za spat lih ne pretiravam z natančnostjo, ma drugače pa zlikam čisto vse. Imam pa tak fajn parni likalnik, tako da ene trikrat spustim paro, dvakrat potegnem, pa je že fino zlikano. Se mi zdi, da so oblačila tako bolj prijetno mehka in lažje se spravijo. Ne vem. Verjetno, ko bom imela ene tri otroke, da bom bolj gledala na to, ampak zaenkrat likam vse, kot že rečeno.:)

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   likanje
22.7.2005 10:19:01   
Leni72
Likam kar je nujno. Rajši na RR visim :)-

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   likanje
22.7.2005 10:33:03   
Anonimen
Pr nas se like vse razen tangic, modrcev in nogavic :)-

Tut kuhinjske krpe, brisače, sp. hlače itd.

(odgovor članu tina104)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   likanje
22.7.2005 10:34:49   
Maxica
Ribica, jaz še tangice in modrce malo poparim in enkrat potegnem:ups:.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   likanje
22.7.2005 10:42:47   
Anonimen
Men je najbolš zlest v sveže oprano in zlikano posteljo in pozimi še od likanja toplo pižamo. In se kot polhec not zavit. :ups:

Zato likam zvečer pred TV in kakšnim orto blesavim pocukranim filmom :ups:.

(odgovor članu tina104)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?