uškinamama -> RE: Domač kruh - tak in drugačen :) (6.10.2010 7:52:16)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama absolutno premalo je 1 žlica semen [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] , jaz dam eno pest. Tako konkretno. Danes imam za malico različico z lešniki in rozinami... Hope ti ki si v điru, kaj uporabljaš amarant ? Zgleda, da ima večina otrok isto foro - moj tudi obožuje kruh v obliki mufinčkov. Sploh za njega , dam kruh v kakšen poseben papir (od mufinov) Kaj je to[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] . Očitno ne[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Danes sem jih spet naredila. Dala 100g ajdove moke (poparila), ostalo pirino. Ker ni bilo jogurta doma, sem dala žlico filadelfije, žličko kokosove masti in dober dcl več radenske. Not sem še sipala mak. NJami. Zdaj še sam eksperimeniramo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Sem šla zdaj čekirat kaj je to amarant in komaj čakam jutri šoping[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] . Sam zdaj mi povej ali moram bit na kaj posebi pozorna pri peki s tem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] . Zakaj popariš ajdovo moko ? Tle na primorskem se ajda malo uporoblja , jaz jo le kot kašo (gobe, piščanec) , ker moka mi ima okus po, po ...nevem sterilnem. Amarant - ga imam doma , sem ga skuhala kot proso - bljeks. Mi mi okej. Sem ga pa jedla zmletega (moko) v kruho pa mi je bil zanimiv okus. Ti si že kaj spekla iz njega?
|
|
|
|