Matejusska -> kdaj v vrtec? (20.7.2010 13:05:04)
|
Hčerka je trenutno v varstvu pri tašči, v vrtec pa jo nameravamo dati okoli 3. leta. Zdaj me pa zanima, kaj bi naredile ve: 1. jo dale v vrtec s septembrom 2012 (konec leta bo potem stara 4 leta) 2. jo dale v vrtec npr. spomladi 2012 (ko bo stara malo več kot 3 leta) 3. kakšen drug predlog? Meni je najboljša 2. varianta, ne vem zakaj, se mi zdi, da je skoraj s 4. leti že malo pozno, kar se tiče vrtčevske socializacije, ne vem, mogoče se motim? Me pa pri tej varianti skrbi to, da bodo potem čez par mesecev poletne počitnice, ko bom več ali manj doma in se bojim, da ni dobro, da bo npr. po 3-4 mesecih vrtca spet daljše obdobje (ca. mesec in pol) doma in da bi lahko imeli potem težave ko bo spet treba v vrtec. Sicer trenutno hčerka v varstvu ne komplicira, gre rada k tašči, v bistvu ni nikoli jokala, tudi ko se je prvič pazila, ni jokala, tako da morda pa potem tudi v vrtcu ne bo težav, če bo po 3-4 mesecih mesec in pol z mano doma? Mogoče kompliciram, mogoče pa tudi ne, tako da bo vsak nasvet dobrodošel. Hvala!
|
|
|
|