|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: brezposelne mamice
20.7.2010 13:34:18   
m_o_i
jaz generalno nisem cistla stanovanja vsak dan niti, ko sem bila samska, kaj sele zdaj, z otrokom user posted image
moj dragi je pa iz totalno sterilnega okolja (tasca pocne tocno to, kar opisujes-no, ja...ona je sploh poglavje za sebe; npr. za vsakim obiskom zriba wc skoljkouser posted image , ker "sej ne ves, kaj vse ljudje nosijo s sabo"user posted image ), pa ni pri meni se cisto nic zbolel, niti ni dobil kakih izpuscajevuser posted image

pa dejte se met mal rade, punce noooouser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 26
20.7.2010 13:35:16   
Anonimen
pa dejte se met mal rade, punce noooouser posted image

Je.

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
20.7.2010 14:17:42   
PeggyBundy
Maktub, kako veliko hišo pa imaš, da je ne moreš obdržati čiste, če čistiš cele dopoldneve vsak dan?

Ali je hiša prevelika ali pa ti le ne čistiš cel čas?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
20.7.2010 14:25:21   
maktub
PeggyBundy

hisa ni velika..čistim jaz...in to več za možem kot tamalim...le bi vsaj za sabo posravljal bi imela jaz pol dela manj..

(odgovor članu PeggyBundy)
Neposredna povezava do sporočila: 29
20.7.2010 14:50:22   
emica2008
avtorica tega posta: ti imaš otroka v vrtcu pa tud poštarju ne morš odpretuser posted image user posted image user posted image
da te potolažim: imam dva majhna, 21 mesecev ter 6 mesecev pa ta večja ni v vrtcu, se pravi mam oba doma. pa kuham,hodimo 2x na dan na sprehode, vmes ko pančkajo morm pa kaj pospravit, dolgčas mi ni.........ne jamrat!

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 30
20.7.2010 14:55:18   
maktub
emica ...sej jz ne jamram zaradi dela...preberi kaj sm napisala...nič mi ni tezko..jamram pa to moj mož ter vsi ostali ne cenijo mojega vsakdanjega dela v hisi..

(odgovor članu emica2008)
Neposredna povezava do sporočila: 31
20.7.2010 14:57:39   
m_o_i
in to več za možem kot tamalim
IZVIRNO SPOROČILO: maktub

hisa ni velika..čistim jaz...in to več za možem kot tamalim...le bi vsaj za sabo posravljal bi imela jaz pol dela manj..

ja, tole je pa j.e.b.a
resi se pa takole: enostavno PRENEHAS s tem user posted image  ce je gospod zdrav(ni invalid), bo pa ze poskrbel za svoje stvari-verjemi, da bo! enemu mojemu bivsemu je samo enkrat zmanjkalo nogavic-pa sem ga poslala v kuhinjo pod "tisti-stol-kamor-jih-vsak-dan-meces" pogledatuser posted image  se nisva nic kregala in metala kroznikov po hisi, pa sva resla stvar...

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 32
20.7.2010 15:11:50   
maktub
m_o_i  he hehe-.tvoj jih je pa vsaj pod stol metal moj pa jih meče ob kos za umazano perilo ali pa na kos.... vseee okoli in okoli kosa je..v kos pa je že podvig...v povster mu jih bom zatlačla:I) da se v svojem smradu zbudi

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 33
20.7.2010 15:16:04   
m_o_i
upam, da si tok pametna punca, da ti je jasno, da se pere SAMO tisto, kar je v košu (v tem primeru pac; za vse ostale situacije se pa uporablja isti princip)

no, tudi tvoja resitev ni tak slaba - pa glej, da nam sporocis rezultat oz. gospodovo reakcijo user posted image

< Sporočilo je popravil m_o_i -- 20.7.2010 15:17:12 >

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 34
20.7.2010 15:16:34   
Arwenko
Ne, enostavno jih pusti tam ležat...pa jih ne operi, pa mu povej, da pobiraš za pranje samo tisto kar je V košu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 35
20.7.2010 15:18:26   
emica2008
maktub, jah mal si jamrala v uvodnem postuuser posted image user posted image user posted image
ej povsod je tko...a misliš da mene pa kdo ceni, cele dneve z otroki, pa če ni dobro kosilo je pa dec spet pameten.
ja pa tud jz sem brez službe še zaenkrat....
jz si bom kar vikend dopust nekje omislila, da si mal oddahnem (od desca, da ne bo pomote) user posted image user posted image
maktub, greš z manouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 36
20.7.2010 15:19:20   
water lily
Ok prvo ne štekam kaj ma člov za čistit recmo 8 ur vsak danuser posted image
Drugo pa kaj te briga kaj drugi mislijo o tebi. Ok to da se dedc tako obnaša....mislim dvomim no da bi bil tud če bi v šiht hodila nek biser od dedca. Očitno nima pač nobenega spoštovanja do tebe. Pa to nima nobene veze s tem da ti ne hodiš v šiht. Pač te ne spoštuje kot osebo. Če bi pa hodila v šiht pa zaslužila več kot on bi ga pa to motilo. Vedno bo nekaj....
Pa ne si želet šihta. Če že sedaj ko si celo dopoldne sama doma ne uspeš vse narest kako ti bo uspelo ko boš v službi.
Pa še enega otroka....mnde so finance problem? A odnos njega do tebe ne vidiš kot problem? Se ti zdi normalno da otroci odraščajo v prepričanju da so ženske nekaj manjvrednega na kar se lahko vsak k ma pet minut časa zlaja? Dej se mal spoštuj pa zahtevaj spoštovanje.

Kar se službe tiče....hofer nonstop išče poslovodje. Težek šiht, sam dobr plačan. Če si fajn faks končala (z visokim povprečjem) je možno da te tud kam višje fliknejo. Zavarovalnice iščejo agente. Ekonomisti zaželjeni. Spet zoprn šiht (zame osebno), sam boljš k doma se sam seb smilit. Lahko greš tud pucat kam. Bo več koristi k pa če doma drgneš vsak dan.

V glavnem vse se da rešit.
Ljudi ignoriraj. Nek se brigajo zase.
Ti ne nori s pucanjem (oz. če ti je že tk v veselje se lahko k men povabiš:-))
Dedcu pa eno crknjeno ribo dej pod pouštruser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 37
20.7.2010 15:20:10   
arabela*

čistim pa zato ker mam zelo zelo slabo vest da sem jaz doma za tv,in da je hisa bomba...

ne imej slabe vesti ker si doma...si doma..pač z razlogom.Pa kaj.saj ne ležiš doma in noge vluft..Delaš,oddelaš,kar je potrebno.Pa tud če vse ni,kaj potem.Otroci in mož so siti,stanovanje porihtano....tiste detajle pa pusti in ućivaj.Ko bo služba,ti bo žal vsake minute,ki je nisi izkoristilauser posted image
je pa res,da je delo doma manj cenjeno.jaz po sebi vidim....enostavno vsak misli,da smo pač doma in pika.....ne sekiraj se na opazke drugih....ti sama veš kaj in kako in kaj je zate in tvojo družino najboljše. Je pa res, da je treba dost trde kože imetuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 38
20.7.2010 15:24:05   
arabela*

le bi vsaj za sabo posravljal bi imela jaz pol dela manj..

tu pa je treba red naredituser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 39
20.7.2010 15:43:42   
maktub
enica... ja jamram sam zato ker morem za njim pucat več kot za enim otrokom..tamali vse kar je za mseti vrže v smeti..)
jaaa pametnooo..lahko0 bi se zbrale take male gospodinje in sle malo na off

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 40
20.7.2010 16:07:35   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: water lily
Pa ne si želet šihta. Če že sedaj ko si celo dopoldne sama doma ne uspeš vse narest kako ti bo uspelo ko boš v službi.

To pa skoraj ne drži.
Po prvi porodniški sem šla nazaj v službo,otroka sva pazila sama(sva izmenično delala),pa smo imeli vse tako poštimano,kot imamo sedaj,ko sem jaz domauser posted image .
Pa se mi tudi včasih zdi,da ne delam celi dan drugega,kot pa pospravljam za mojimi tremi(dva otroka+mož).Je pa res,da sem takrat,ko sem hodila v službo imela bolj natačno natempirane opravke,zdaj pa včasih kar odlagam in odlagam kako stvaruser posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu water lily)
Neposredna povezava do sporočila: 41
20.7.2010 16:26:55   
Barbara_L
Moj predlog (pa prosim brez užaljenosti):
lej,sama si si izbrala, da boš cel dan pucala in ker nihče ne pohvali, si zdej užaljena. Otroka imaš v vrtcu in če prav razumem, si večino dneva sama doma. Haloo?? Lej - kot prvo se nehaj ukvarjati sama s sabo in svojim smiljenjem. Če je finančno hudo, boš, draga gospa, pač morala v službo, kjer te ravno tako ne bojo hvalili, delo pa boš morala opraviti. Ne vem točno, kaj pričakuješ. Če s partnerjem nimata razčiščeno, kam se gate mečejo, si popuščala na začetku, zdaj pa maš. Oprosti za pikrost, vendar me takeli prispevki razjezijo. Sama imam odgovorno službo, sedaj majhnega, zelo zahtevnega otroka, a super partnerja, pa mi na kraj pameti ne pade, da bi travmirala, ker me nihče ne pohvali. Naredim toliko kot zmorem, ukvarjam se z malim in nato bom šla v službo. Ljubica zlata, v življenju je treba delat. In to zelo.

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 42
20.7.2010 17:18:16   
Poka
Vem kako je, če si brez službe, kar danes ni nobena sramota, ker jih enostavno ni... Počutiš se nekoristnega in take stvari te prizadanejo. Sem bila na istem, s tem da hvala bogu, meni moj ni nikoli oporekal nobene stvari, tudi nad hrano se ni pritoževal, zdaj pa mogoče tu in tam reče, da bi raje kaj drugega.

Čim prej si jo pa moraš najti, ne zaradi denarja, zaradi občutka neke vrednosti. Če ti bo uspelo - drugače pa začni s kakim občasnim delom, nekaj kar rada počneš.

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 43
20.7.2010 19:07:45   
Colt
Maktub, ti imaš samo en problem. In sicer ogromno nespoštovanje do same sebe. Možu dovoljuješ da s teboj dela kot s cunjo in si popolnoma prevzela vlogo Cankarijanske matere. Jaz mislim da ti ta vloga očitno paše, ker očitno ne narediš nobenega koraka da bi se to spremenilo. Jamranje (ja, jamranje) na forumu in neupoštevanje pametnih nasvetov to potrjuje.

Malce ostreje pišem zgolj zato da te malce predramim in da se vprašaš.....si tepih za noge brisat not al si ženska ki si zasluži spoštovanje?

Reši odnos s partnerjem in stvari se bodo čudežno spremenile. Jokcanje po forumu ne bo pomagalo, dokler vsega tega ne poveš možu in poskrbiš da bo dejansko slišal in razumel povedano.

Grega

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 44
20.7.2010 19:12:00   
m_o_i
user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 45
20.7.2010 19:15:33   
Katy78
IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Maktub, ti imaš samo en problem. In sicer ogromno nespoštovanje do same sebe. Možu dovoljuješ da s teboj dela kot s cunjo in si popolnoma prevzela vlogo Cankarijanske matere. Jaz mislim da ti ta vloga očitno paše, ker očitno ne narediš nobenega koraka da bi se to spremenilo. Jamranje (ja, jamranje) na forumu in neupoštevanje pametnih nasvetov to potrjuje.

Malce ostreje pišem zgolj zato da te malce predramim in da se vprašaš.....si tepih za noge brisat not al si ženska ki si zasluži spoštovanje?

Reši odnos s partnerjem in stvari se bodo čudežno spremenile. Jokcanje po forumu ne bo pomagalo, dokler vsega tega ne poveš možu in poskrbiš da bo dejansko slišal in razumel povedano.

Grega

Colt, če dovoliš - podpis. user posted image  

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 46
20.7.2010 19:17:24   
urška
nikoli si ne bi mislila, da bom tole napisala: kalbo, podpis!user posted image

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 47
20.7.2010 19:27:29   
pelin
Tudi jaz sem bila nekaj časa doma z obema otrokoma (oba pod tri leta) in ko se zdajle nazaj spomnem, se mi zdi da ni bilo zame bolj depresivnega obdobja kot tistouser posted image . Mož je sprejel službo na terenu, da je nekoliko nadoknadil mojo manjkajočo plačo in tako sem bila cele dneve sama z otrokoma. Drgnila sem in pospravljala kot malo neumna, kuhala trodelna kosila,se na pol razstrgala med otrokoma in seveda čisto pozabila nase...Zavidala sem vozičkaricam, ki so se zbirale v bličnjem kafiču na jutranji kavi in si razbijala glavo od kje jim toliko časa. Skratka igrala sem neko super žensko ker sem imela slabo vest ker nisem hodila v službo. Zdelo se mi je, da moram biti vsemu sama kos in če mi to ni uspevalo, sem bila sama nase jezna. Na zunaj tega nisem pokazala nikomur, le po mojemu možu je največ padalo. Zaradi njegovih "grehov"(odlaganje njegovih zadev na vse strani,jemanje mojega truda kot nekaj samoumevnega, njegovo začudenje ker sem utrujena...) sem ga čezdalje večkrat pričakala z dolgim nosom, z zbadljivko na koncu jezika, skratka sitna, nezadovoljna, depresivna....To je trajalo dooolgo časa...predolgo...in ko je bilo vse skupaj že precej resno, sva se nekoč skregala, da se je vse bliskalouser posted image ...Vrgla sem mu pod nos, da me ne ceni, da ne ceni mojega dela doma, truda z otroki, z njim, ...Njemu je bilo očitno tudi dosti in mi je zabrusil, da mu prav nič ne pomeni, če ima celo stanovanje pospravljeno, vse oprano, skuhano...če ga pa na pragu pričaka tečna in naveličana ženskauser posted image Prizadelo me je...ful...user posted image ... Po začetni užaljenosti sem premislila in videla, da moj ni ravno v temo brcnil...Velikokrat ga namreč sploh ni zanimalo, kaj sem skuhala, kaj vse sem pospravila ...ampak si je želel le malo miru in crkljanja z mano. Meni pa vsej tečni in utrujeni od tako nuuujnega drgnjenja stanovanja ni niti na pamet padlo. Ali pa sem imela že najboljše namene v tej smeri, pa me je že na sedežni zmanjkalo po dveh minutah... Skratka stvari so se sčasoma umirile, uredile...posebej pa ko sem šla v službo. Danes se brez slabe vesti zvečer stisnem k možu, pa tudi če se kje iz kuhinje sveti kakšna umazan posoda ali pa kje v kakem kotu veselo uživa kakšen pajek...vse bo počakalo...prijetni trenutki z najdražjimi pa žal ne...

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 48
20.7.2010 19:36:51   
3jeMi
madoniš pa sem ga le najdla... mater, kakšen nered je na internetu user posted image

zelo pomemben nasvet... user posted image

Mož se zvečer vrne domov in najde stanovanje v strašnem neredu:
povsod umazana posoda, razmetane obleke, razgrnjene postelje,
prevrnjeni predmeti... Prestrašen pohiti v dnevno sobo, kjer zagleda
ženo, ki mirno sedi in gleda žajfaste nadaljevanke.
"Kaj pomeni ta nered? So bili vlomilci na delu?"
"Ne, kje pa! Vedno te zanima, kaj zaboga počnem ves dan v stanovanju.
No, danes tega nisem počela."

drugače, so ti pa moji predhodnice in predhodniki že vse povedali user posted image

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 20.7.2010 19:41:56 >

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 49
20.7.2010 19:43:17   
Colt
IZVIRNO SPOROČILO: urška

nikoli si ne bi mislila, da bom tole napisala: kalbo, podpis!user posted image

Kaj pa jaz? user posted image user posted image user posted image   Nič podpisa? (tistsmajlikjesrcetrgajoč) user posted image user posted image user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Vozicek
Tehtnica25

Kateri vozicek vam je bolj vsec, oz. katerega imate?

Vozicek s tremi kolesi (48%)

Vozicek s štirimi kolesi (52%)

Število vseh glasov: 492

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!