Katy78 -> RE: cepljenje proti noricam (21.7.2010 12:06:17)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ČebelicaMaja IZVIRNO SPOROČILO: LEJLA Tavelik in tasredni sta bila ceplena proti noricem, ker je to obvezno ceplenje v ZDA predno gre otrok v vrtec. Meni ZDA niso nikakršno merilo, da je to potem OK- prej nasprotno. Sorry. Če so indikacije ZA cepljenje nič ne rečem (otroci z oslabelim imunskim sistemom) , sicer pa tudi ne moreš vedeti, če pride do komplikacij zaradi cepiva. Mi imamo danes tretji dan norice in je kar huda oblika, lahko da se bo še kaj zakompliciralo, ampak vseeno otroka ne bi dala cepit... potem ga cepiš za Rota virus, pa za norice, pa proti vnetju ušes, pa proti klopnemu miningitisu, pa proti novi ali navadni gripi, pa kaj vem kaj še... si ne predstavljam, da vse to umetno vnašaš v telo, pa verjetno še kaj zraven, za kar ne vemo...sej naravni proces zorenja imunskega sistema potem sploh nima več svoje vloge, ker v vse posegamo umetno. Proti roravirusu sem ga jaz dala cepit in proti klopnemu meningitisu tudi. Če malo prebereš, kakšne so lahko oz. velikokrat so posledice, sploh pri KM, si ne bi nikoli odpustila, da bi moral moj otrok skozi to kljub temu, da bi ga pred tem lahko zaščitila s cepljenjem. Zdaj se bova šla proti KM cepit tudi midva z možem. Glede na to, da omenjaš da se vse umetno vnaša v telo in da imun. sistem nima več svoje vloge - domnevam da svojih otrok potem tudi po rednem programu nisi dala cepit?
|
|
|
|