oka -> RE: Ali 7.letni otrok potrebuje varstvo? (20.7.2010 11:01:15)
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: KatMat tale je pa men čudna....7-letnega otroka bi pustila samega doma??? jah, ni čudna. jaz npr. nimam zlatih babic in dedkov, da bi čuvali vnučke čez celo poletje. imam 24 dni letnega dopusta, kar tudi ne zadošča za celo poletje (kje so še ostale počitnice). in, ko sem spraševala na šoli, so mi zatrdili, da se v celem KR ne nabere ena skupina, da bi bilo organizirano varstvo. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] kam naj ga dam? naj vsak teden plačujem 200 € za organizirane počitnice? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] mene je groza in strah za naslednje leto. po drugi strani pa... sem jaz pri 7-8 letih že hodila po mlajšega bratca v vrtec.... ja pr mej duš....kje pa zivis???nasredi puščave??? kaj nimas sosed??prijateljev?? po moji presoji otrok nima kej bit sam doma pri 7ih letih cel šiht starša.... pa ne govorim o tem kolk ze zna....oh sem sla ze sama k zobarju,sama do sole....itd itd.... MAGAR MU PUST ŠE UŽIGALNIK AL PA ŠIBICE DOMA ČE KNOF NA ŠPORGETU NE BO DELAL!!! [sm=smiley29.gif] [sm=smiley29.gif] [sm=smiley29.gif] [sm=smiley29.gif] [sm=smiley29.gif] [sm=smiley29.gif] [sm=smiley29.gif] Hej čil aut en mičken (pa da ti očk ne bo iz tirnic pometalo). Jaz imam isti problem in niti pod razno ne vem kako bom drugo leto, ko bojo počitnice (hja očitno tisti, ki se je spomnil, da morajo otroci pri šestih letih v šolo ni pomislil na počitnice, varstvo itd...). In daj mi prosim en predlog, ki ne vsebuje babic in dedkov in kake sosede. Ja prav gotovo sosedje kar v vrsti čakajo, da bojo pazili mojo hči, komaj čakajo. Prijateljice imam pa itak vse brezposelne in brez otrok in se kar pulijo za varstvo. Dejstvo je, da smo starši prvošolčkov potisnjeni v kot, ne vemo kam z njimi med počitnicami, če imamo srečo je organizirano pasje drago varstvo v šoli. Najlažje je zaviti z očmi in dati bedast predlog (definitivno bom že danes doma pripravila šibice za drugo leto, pa čeprav nimam plinskega kuhalnika) in obsojati nekaj tako v tri krasne. Ne vem kaj bom naredila. Nekako bomo že pa magari bo šla z menoj v pisarno (na srečo imam to možnost) in upam, da bo katera od babic ali tet vskočila. Same pa je doma ne bi upala pustiti pa čeprav ima starejšega, nastniškega brata. Ziher je pač ziher. Mi pa na kraj pameti ne pade obsojati tistih, ki nimajo druge možnosti kot otroka samega pustiti doma in si od zgroženosti iztiriti oči.
|
|
|
|