eva1 -> RE: utrujena (26.7.2010 10:48:17)
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka24 LP Hvala vsem za te lepe nasvete in upam da mi rata kaksnega uresnicit,ker sem resnicno utrujena.Pridem iz sluzbe,moram takoj kaj skuhat,nao pospravit,pa likat,pa se polno je tega.Najbolj mi je tezko ker se sekiram kaj bodo drugo govorili kaksno imam doma in tudi sama hocem da je pospravljeno,vem pa tudi ko imas otroke ne mores delat cudeze in je vedno nekje razmetano.Tudi zal mi je mojih otrok, zal mi je ker nisem toliko z njimi in jih kak dan nimam tok za mar ali pa sem prevec obremenjena in sem tecna in zivcna in se spravim na njih zaradi malenkosti in ko grejo spat mi je tako zal za vse da se kar zjocem,ker imam obcutek da sem slaba mama.Kar se tice pa it malo ven,pa bo tezka.Sva glih hotela z mojim it ven zvecer in sva dala vecjo(6.let)k mojemu bratu in najmanjso(2 leti in 4 mesece)pa k tasci zevcer na spanje,ampak je toliko jokala in zahtevala mene da na koncu nisem sla nikamor.Ampak samo jaz nisem sla nikamor,moj pa je sel s kolegi na en roj.dan(kjer smo bili ze vsi skupaj popoldne).Men je blo tako hudo da me je srce tako bolelo.Sem mu ze omenila da jst rabim sprostitev in da kaksenkrat rabim cas zase in rece da on to ve,ampak nekako se to pozabi in je vse po starem.Saj meni ni tako hudo v zivljenju,saj mi kdaj pomaga,ampak kar se tice otrok in vsega doma imam jst cez in se sluzba,je to malo prevec.On vsaj gre kam al pa gre s kolegi nekam,jst pa ostanem doma in se smilim sama sebi.Ze tko sem zelo kriticna do sebe in fizicno in psihicno.Bojim se da bom res zbolela,Za zdaj je se ok in zelodobro skirvam da sem kak dan vesela in ne utrujena.Ampak ne vem kako dolgo se. Veš to boš mogla pa pri sebi počistit, ti ne more noben drug pomagat...no pa z možem se dol usedt, pa povej kako je, tudi njemu ne bo krona iz glave padle, če bo kdaj kaj v lonec vrgu in za sesalec poprijel..tako je, nimaš kaj..in vzami si čas zese, če otroci niso navajeni drugih ljudi(zvečer za zaspat), se lepo zmeni s kolegicam, otroke doma pri može pusti, pojdi na pijačko, privoči si vsaj 1x na mesec mazašo, pedikuro..zase moraš tudi kaj narest, pa ne drugi, ti moraš..zvečer ko zaspijo slušalke v uho in gremo na sperhod.. kar se tiče pospravljanja, jaz nimam vse tipi topi in tut dol mi visi za to..no koker sem že rekla ti si tista k boš rekla ne, tako več ne morem, ne bo ti mož rekel, daj ljubica pejdi no na masažo, pa na kašno pijačko...in dokler se boš samo sama sebi smilila, ne bo nič bolje!
|
|
|
|