|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nocni cvek...
21.7.2005 23:06:36   
Lianna

Mislm, da to ime izhaja iz Poljske. Vsaj moja prjatlca je iz tam.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Nocni cvek...
21.7.2005 23:07:13   
Kalina
lubica ne smes se pustit, kr nazaj se kregaj :hudicek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Nocni cvek...
21.7.2005 23:07:34   
vika1
Kalina je drevo.Takega imena sigurno ni.Kateri je to roman?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Nocni cvek...
21.7.2005 23:08:30   
Kalina
madrfakr, sej ni vazn, ne me morit kle, ce jst hocm da je to rusko ime, pol je rusko ime (zame), mogoce bo pa tamala striptizeta :)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Nocni cvek...
21.7.2005 23:09:45   
vika1
Zakaj pa striptizeta?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Nocni cvek...
21.7.2005 23:11:13   
Kalina
Kr tko. Vem da je Kalina tudi roza.

aja..

Kalina
Pronunciation: kah-LEE-nah
Origin: Slavic
Meaning: "Flower."
Notes: Also an Australian aboriginal name that originated with the Wemba Wemba tribe of Northwestern Victoria with the meaning "to love." Kalina is also the Hawaiian form for Colleen; Kalena is the Hawaiian equivalent of Karen.
Variants: Kaleen, Kaleena, Kalena, Kalene
Keywords: slavic, flower, australian, aboriginal, tribe, victoria, love, hawaiian
Popularity: The name Kalina was not ranked among 4275 first names for females of all ages in the 1990 U.S. Census. The name Kalina ranked 20798 out of 88799 (Top 23%) as a surname for males and females of all ages in the 1990 U.S. Census.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Nocni cvek...
21.7.2005 23:12:18   
koruzica
Morem vam povedat, da si nisem n'kol mislu, da je bit fotr tko lepo...Mamice vas je treba pohvalit, prav tako mojo D@isy...bom pošten pa reku, da ala vam vera, kar morte pri porodu prestajat; namreč bil sem zraven in vsakmu bodočmu očetu predlagam, naj gre zraven...

In naša Hany mi zelo polepša dan, čeprav je včasih tečka, pa ko prideš zbit is službe, ko bi rad bil mal sam, da počineš, pa ti začne plezat po tebi; mogoče se očetje tega premalo zavedamo,jest včasih prmišljam, da bi mogu še zbrat mal moči, čeprav tkoj po službi, da se ji posvetiš, da začuti, da pripada tudi očetu...Vse preveč nimamo časa, kar je res, res je pa tudi da čas beži in otrok raste...in odrašča brez očetove pozornosti.Skušam bit čim bolj dostopen, saj otrok ne ve, kdaj men paše, da bi jo crtal, naprimer, in najraj bi vidli da otrok spi takrat ko bi mi hoteli, da bi jedu takrat ko mamo čas itd...saj veste kaj mislim...

V celoti pa je Hany kar pridna in verjamem da so tudi vaši otroci vaše največje bogastvo; premalokrat pa znamo to cenit.Se strinjate?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Nocni cvek...
21.7.2005 23:14:05   
Kalina
Oh, sweet! Eden veeeeeeeeeeelik :bravo: zate, k bi vsaj vec takih ockov bilo! :rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   Nocni cvek...
21.7.2005 23:14:08   
Anonimen
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:take ocete rabimo!:bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   Nocni cvek...
21.7.2005 23:17:00   
vika1
Kalina,če želiš ti lahko (iz prvih rok) zaupam prav russka imena?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   Nocni cvek...
21.7.2005 23:17:46   
koruzica
Sej mislim da so; tu gor jih morde ne bo, ampak tak filig mam glede tega...

Hvala za podporo :bravo::bravo::bravo::bravo:

drage :rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   Nocni cvek...
21.7.2005 23:17:48   
Anonimen
Jutri grem na piknik ob rojstvu... bratranec in njegova punca sta prvic rodila:bravo::bravo:
kako je to meni ena velika skrivnost... ena velika globoka vez med vsemirjem in clovekom.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
   Nocni cvek...
21.7.2005 23:19:00   
Kalina
vika jst nevem zakaj si tolk zapela za to ime, men je vsec to ime, sm mislila da je rusko, OKEJ, si rekla da ni, prov pa ni, men to nic ne spremeni, ok? :zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   Nocni cvek...
21.7.2005 23:19:18   
Anonimen
Ko smo lih pri ruskih imenih..... meni je ful ampak res ful vsec Ekaterina.... pa sploh ne vem zakaj.
Drugace sem pa bolj k italijanskim imenom naklonjena... al pa slovenskim

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
   Nocni cvek...
21.7.2005 23:21:28   
Anonimen
:bravo::bravo::bravo:

Kako se pa vam danes da, punce...
Luna je, ja... :)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
   Nocni cvek...
21.7.2005 23:22:13   
Anonimen
he he Kerensa....
pa predlagaj temo....8)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
   Nocni cvek...
21.7.2005 23:22:31   
vika1
Veš zakaj?Pa nisem zapela,pa se nekregam,samo zato ker sem jaz iz Russiji.Če seveda vam prav.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   Nocni cvek...
21.7.2005 23:23:15   
Kalina
matovilcica, hehhe ne govort ruska imena, k Ekaterina je grsko ime, baje:) :)-:)-:)-

sinu bom dala pa Nikola :bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   Nocni cvek...
21.7.2005 23:24:15   
Anonimen
Mah .... ena ruska baletka je bla Ekaterina.... torej je rusko:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
   Nocni cvek...
21.7.2005 23:24:35   
Anonimen

Tema pogovora ponavadi pride sama od sebe...
Jaz lahko rečem edino to, da tudi mene luna nosi, ampak meni dogaja nekaj drugega... :sloncek::sloncek::sloncek:...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
   Nocni cvek...
21.7.2005 23:24:51   
spacey
Evo me čveke ... končno sem nazaj po 2eh dneh hudega stradanja interneta ... so nekaj popravljali in nas izklopili in pozabli vklopit nazaj :grrr: mater bi jih v tazadnjo sunla! :grrr: :hudicek: Mene je pa že kr v luft metalo ... no zdej sem preletela na hitro kar sem v dveh dneh zamudila, ampak sem pa presrečna da sem spet priklopljena.

Lep večer vsem :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   Nocni cvek...
21.7.2005 23:25:11   
Kalina
Vika, no ful lepo, sej jst se tud ne kregam, lahko bi takoj rekla, halo zeno, kaj govoris, in mi razlozila, ti pa men na dolgo in siroko neki..no zdej vem da ni rusko ime in ne bom vec narobe govorila okol :bravo:

Hvala za informacijo ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   Nocni cvek...
21.7.2005 23:25:20   
Anonimen
Sicer pa moji hcerki bosta Lucija in Klara (mogoce Jelka)... sina pa Bor in Zan:bravo:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
   Nocni cvek...
21.7.2005 23:25:39   
vika1
Ja Ekaterina je rusko,pa Nikolaj-je tud.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   Nocni cvek...
21.7.2005 23:26:16   
Kalina
hahaha matovilcica ma nemore bit no, ce pise Greek in ime ponazarja "Pure" :rozica::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?