koruzica
|
Morem vam povedat, da si nisem n'kol mislu, da je bit fotr tko lepo...Mamice vas je treba pohvalit, prav tako mojo D@isy...bom pošten pa reku, da ala vam vera, kar morte pri porodu prestajat; namreč bil sem zraven in vsakmu bodočmu očetu predlagam, naj gre zraven... In naša Hany mi zelo polepša dan, čeprav je včasih tečka, pa ko prideš zbit is službe, ko bi rad bil mal sam, da počineš, pa ti začne plezat po tebi; mogoče se očetje tega premalo zavedamo,jest včasih prmišljam, da bi mogu še zbrat mal moči, čeprav tkoj po službi, da se ji posvetiš, da začuti, da pripada tudi očetu...Vse preveč nimamo časa, kar je res, res je pa tudi da čas beži in otrok raste...in odrašča brez očetove pozornosti.Skušam bit čim bolj dostopen, saj otrok ne ve, kdaj men paše, da bi jo crtal, naprimer, in najraj bi vidli da otrok spi takrat ko bi mi hoteli, da bi jedu takrat ko mamo čas itd...saj veste kaj mislim... V celoti pa je Hany kar pridna in verjamem da so tudi vaši otroci vaše največje bogastvo; premalokrat pa znamo to cenit.Se strinjate?
|