TomTaylor -> RE: OKVARA AVTOMOBILA (20.3.2011 8:43:41)
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* ....naj ti nastelajo ventile, al ti ropota jermen, alpa imas malo premalo olja.... [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] ne , gotovo ni nič od tega miška ! [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] Reci tvojmu , da bi blo treba tvoje ventile mal naštelat ![sm=smiley1.gif] jao..tipično...Najprej vprašaš za nasvet v pretežno ženskem forumu, potem se pa posmehuješ odgovoru, ki bi bil teoretično in s tehničnega vidika čisto možen razlog ropota. Pri mojem avtu je po menjavi jermena res ropotala "mašina" pa so vrli (da ne rečem pametni) serviserji tut vse sorte menjali. Ko že ni bilo nič več za zamenjat, ker so itak že vse zamenjali, so se domislili, da me odpravijo s tem, da so nosilci (al kaj) na katere je pritrjena mašina, razmajani, in ker se mašina z obrati trese, ropotajo ti nosilci...No, pol pa jz baba, neumna kakor sem, ane (itak, da nimamo pojma)..tisto škripanje in ropotanje mi je najedalo živce...En dan sem samoiniciativno vzela v roke WD40, odprla pokrov, poiskala tisti klinčevi jermen (se ne bom spuščala v detajle, kako sem težko dol spravila zaščito), ga nasprejala...in "mašina" čudežno ni več ropotala...(pokrova nisem znala dat nazaj) ...Lahko samo povem, da sem bila besna, ker sem dobesedno zmetala krepko nekaj sto evrov, medtem, ko je bila rešitev v parih evrih in nekaj "posluha" za tehnične zadeve.
|
|
|
|