|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sadni sokovi
19.7.2010 19:03:46   
Anonimen
Zdravo!
Sem mamica skoraj 4 mesečne hčerkice.Konec meseca naj bi začela malo z sadnim in zelenjavnimi sokeci.Zanima me kaj je najboljše začeti,predvsem z sadnjem ali zelenjavo..lp...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sadni sokovi
19.7.2010 21:02:14   
rožica2

jaz sem začela najprej uvajati zelenjavo za kosilo-korenček,cvetača,brokoli,krompir,bučke....potem pa še počasi dopoldansko malico-sadne kašice,banana,jabolko...predvsem naj bi začeli z zelenjavo in sadjem ki raste pri nas ne s kakim eksotičnim in alergenim(ananas,jagode,mango...)
pri nekje 7.mesecu pa je začel jesti meso,rumenjak in pa počasi jogurt in skuto.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.7.2010 21:04:48   
marantz
Zakaj bi začela s sokovi? Ti kar sadje in zelenjavo uvajaj.
Kolegica je tudi začela z raznimi sadnimi sokovi, mala pa sploh ni imela meje in jih je pila za potešitev lakote. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.7.2010 11:18:52   
Najaa
Če ji boš za začetek dala sveže stisnjen jabolčni sok, je ok. Kupljenih pa jaz nisem dajala tako zgodaj. Začela sem pa s stisnjenim korenčkom.

(odgovor članu marantz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.7.2010 22:42:01   
Anonimen
Punce hvala za nasvete in odgovore...lp..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?