sami0804 -> RE: Pranje oblekic za novorojenčka (18.7.2010 22:49:27)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursah Zdravo, mene pa zanima, koliko in kako perete oblačila za novorojenčke? OK, pred rojstvom itak da se vse opere, prepere in zlika (nove in izposojene stvari, ker nikoli ne veš, kaj se je z oblačili dogajalo prej). Ampak po rojstvu, pri pranju uporabljenih oblačilc, pa me zanima ali še vedno vse perete na dvojno izpiranje inali vse prelikate ? Predvsem me zanima likanje, ki naj bi kao tudi dezinfinciralo oblačila. Jaz pa nisem ljubiteljica likanja, in likam samo najnujnejše. Če oblačila operem, dobro otresem pred obešanjem, vidim da večine sploh ni treba likati. Sedaj pa me zanima: ali ve vse prelikate, ali potem ne likate več tako intenzivno z namenom razkuževanja, ampak samo še po potrebi? Dvojno izpiranje so mi svetovali pri sinu,ker je imel sum na AD.Likala sem pa tiste tetra plenice,ki sem jih imela za k zdravniku,če so bile slučajno preveč zmečkane,drugače pa ne.Aja,z namenom razkuževanja pa sploh ne [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|