PC Baby
|
Evo nas nazaj z dopusta :) Smo bili na morju, v hotelu in naj povem vsem tistim, ki jih skrbi kako bo z otrokom v isti sobi, a bo zaspal itd - sploh ni panike! Zdaj pa k problemu: naš 14 mesečnik je od svojega 6.meseca vsak večer zaspal po kopanju tako, da smo ga položili v posteljico in če je bil zaspan je zaspal, če pa ne, se je sam s sabo malo pogovarjal in ukvarjal(v temi) dokler ni zaspal. Spal je celo noč do 7-8 zjutraj. Idealno. Na morju ravno tako ni bilo problemov z uspavanjem, edino ful dostikrat je vstal v posteljici in pogledal če sva zraven na veliki postelji, ali nama pomahal pa pa in potem zaspal. Vse lepo in prav, dokler smo prišli domov in nadaljevali isto rutino, kot smo jo imeli pred morjem. Zaspan je, da ne more več gledat in ko ga položim v posteljico in se samo obrnem, kaj šele odkorakam iz sobe - začne neutolažljivo jokat in sploh ne na način ko kaj izsiljuje, ampak kot da ga je ful strah, ali ga kaj boli, ne vem... Prvi večer sem parkrat vztrajala, mu šla samo dat dudo, ki mu je padla in ven. Ampak ta desetič je on še vedno tako hudo jokal, da je bil čisto v šoku. Smo ga vzeli v naročje in je rabu dobrih 10 minut, da se je umiril. Potem je zaspal v naročju in je bilo vse ok celo noč. Smo mislili, da se je pač ustrašu, ker smo ga zaprli v sobico, ali je rabu bližino, ker smo bili zdaj 14 dni skozi dkupaj. Ampak naslednje ni ista zgodba. Zdaj že tretjo noč vztrajamo, ampak on zaspi od izčrpanosti, ker tudi po 45 minut joka. To mi ni všeč in ne vem kaj naj. Upam, da mi bo katera odgovorila, ker sem se toliko razpisala, da se nikomur ne bo dalo toliko brat v tej vročini :)
|