|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pokvarjena klima
17.7.2010 0:01:01   
svš
Crknila nam je klima - sploh ne hladi več. Zanima me, če kdo pozna kakšnega serviserja v Prekmurju, ki je pripravljen to popraviti tudi v soboto, saj imamo v stanovanju 34 stopinje in otroka alergika, ki je zaradi take vročine po celem telesu danes postal pikčast, dosedaj pa je bilo vse v redu.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pokvarjena klima
17.7.2010 0:22:42   
robinzon
A je crknila, a dela, pa ne hladi. Če je to, potem je spustila plin.

(odgovor članu svš)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.7.2010 0:35:18   
svš
Točno tako! Dela, vendar ne hladi.

(odgovor članu robinzon)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.7.2010 19:36:42   
luan
Točno tako je bilo pri nas, delala je, zunaj se je ventilator lepo vrtel-ampak od sebe pa ni dala nič.Ne ogrevala ne hladila.Po enem mesecu težačenja je končno prišel serviser, pa še to šele takrat, ko sem klicala glavno enoto in povedala, da me njihov pogodbenik malo nate****.No v glavnem, na notranji enoti se je odlimal nek trak in se zavezal okoli notranjega ventilatorja in ga je ustavilo.Tip je rekel, da to še ni videluser posted image .Očitno ga je stopilo, ko sem z njo ogrevala.
Je pa tako, da je danes na hladilniku hudič vzel displej in stalno piska za alarm, lahko si mislite kako to para živce.Sem klicala serviserje in pred ponedeljkom ne bo nobenega, čeprav sem razložila, da skoz piska alarm.

Temni šolni mraka odstopicajo v gosjem redu slabih šal, da luč razuma odvesla v morje modrih ogledal.

(odgovor članu svš)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.7.2010 22:46:41   
svš
No se nas je en privatnik usmilil in nam prišel pogledat klimo - je res spustila plin.
Lepo jo je napolnil s plinom in sedaj spet blaženi ohlajamo stanovanje - kako prijetno.

(odgovor članu svš)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?