P LJ ali KR? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Porodnišnica

Sporočilo

Nenya -> P LJ ali KR? (16.7.2010 13:25:32)

Je tu katera ki je poskusila v obeh?
Meni je KR bližje ampak sem slišala od kolegic večinoma same grozne zgodbe, če se je kaj zapletlo. LJ pa je tudi, po eni strani naj bi bili najbolj strokovni in imeli najboljšo oskrbo ogroženih novorojenčkov, majo pa včasih grozno gužvo in čudne pristope.

DeVilla -> RE: P LJ ali KR? (16.7.2010 13:36:37)

Meni je tudi Kranj blizu, pa sem že dvakrat rodila v Lj. V glavnem zaradi tega, ker sem tam zmenjena z eno babco, ki jo poznam iz svojega rojstnega kraja. Do zdaj sem imela srečo, da je bila obakrat zraven. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

pety78 -> RE: P LJ ali KR? (16.7.2010 13:47:27)

Jaz sem rodila 5 let nazaj v LJ, 2 leti nazaj pa v KR.
V bistvu nikjer ni bilo nič slabega. V Kranju mi je bilo bolj všeč, ker sva bili samo 2 v sobi, pa hrana je bila super, pa otroka so ti brez problema vzele ponoči in ga nahranile, prijazne so bile vse, ...

Če bi šla še 1x, bi šla v Kranj.

Anonimen -> RE: P LJ ali KR? (16.7.2010 14:01:27)

4 leta nazaj v Kr
1 leto nazaj v Lj

meni je bilo v redu v obeh porodnišnicah.

ampak vse bolj ugotavljam, da če je nosečnost rizična oz. če je porod predviden s kakšnimi komplikacijami, je bolje roditi v Lj.

tix -> RE: P LJ ali KR? (16.7.2010 21:58:56)

Pred tremi tedni rodila v KR v 37 tednu - meni je bilo že takrat neznosno vroče in gužva so že drugi dan spuščal domov če je bilo vse vredu, drugače pa čisto zadovoljna - super babica, sestre
kakor katera, 4 paketi vir vložkov, brisač in mrežastih hlačk dovolj, malo so sicer skoparili s spalnimi srajcami, nikjer pa vrjetno ni kot v hotelu.

Srečno

bskrle -> RE: P LJ ali KR? (17.7.2010 18:09:12)

1x v LJ
3X V KR
Mogoče so imeli v Lj TISTO NOČ VSI SLab dan, ko sem prvič rojevala.
V KR so me navdušili skoraj vsi, še injekcije dajejo tako, da ne boli

Stran: [1]