Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kako ste ponoči ... 17.7.2010 22:05:46
|
|
|
|
viroza
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: viroza IZVIRNO SPOROČILO: pety78 IZVIRNO SPOROČILO: viroza IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Jaz pač upam, da pride kak dober gasilec. Jaz pa ga že mam zdraven sebe .Mi ni treba skrbet No, na tvojem mestu bi me pa skrbelo... Pa ne to, da zagori doma, ampak drugje.... Pa sej zato je fanj,ker je vedno pri roki za tak al pa drgačen požar . .... kakšen požar ? takšen , drugačen ... ? kakšna podrobnost morda ? Ja Mucek ti bi pa že lahko vedel o takšnih in drugačnih požarih.Al ti nč ne gasiš ??????
|
|
|
|
RE: kako ste ponoči ... 18.7.2010 8:18:41
|
|
|
|
muco
|
ja danes zjutraj sem nekaj gasil ampak ni bilo požara večjih razsežnosti !
|
|
|
|
RE: kako ste ponoči ... 18.7.2010 12:30:23
|
|
|
|
katy83
|
boksarce + majčka na naramnice zdaj čez poletje, pozimi pa pižame ala dolge hlače + kratka majica
|
|
|
|
RE: kako ste ponoči ... 18.7.2010 13:03:25
|
|
|
|
viroza
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco ja danes zjutraj sem nekaj gasil ampak ni bilo požara večjih razsežnosti ! Ja je treba v kali zatrt ker,pol je prehudo in rabiš pomoč .
|
|
|
|
RE: kako ste ponoči ... 18.7.2010 14:34:59
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: viroza IZVIRNO SPOROČILO: muco ja danes zjutraj sem nekaj gasil ampak ni bilo požara večjih razsežnosti ! Ja je treba v kali zatrt ker,pol je prehudo in rabiš pomoč . ja , samo ne drži to za vse požare !!!! Nekateri se morajo razplamteti in če brizgalna dela ni potrebe po tuji pomoči !! Pa drgač , si jo ti tud luftaš ? Zase lahko rečem , da moram bit v majčki in gatkah ponoč , ker se drugač limam in mi ni ... pa še one tam neki opleta ... tako da ....
< Sporočilo je popravil muco -- 18.7.2010 14:37:40 >
|
|
|
|
RE: kako ste ponoči ... 18.7.2010 16:11:20
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco ... pa še one tam neki opleta ... tako da .... ma ja, se ti lohk hitr okol stegna zaplete, an?
|
|
RE: kako ste ponoči ... 18.7.2010 17:40:49
|
|
|
|
Anonimen
|
kako ste ponoči ... oblečene? Na sebi imam spodnje perilo. Pozimi in poleti. Požari me iz tega naslova ne skrbijo. Tudi poplave ne.
|
|
|
|
RE: kako ste ponoči ... 18.7.2010 19:04:01
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: muco ... pa še one tam neki opleta ... tako da .... ma ja, se ti lohk hitr okol stegna zaplete, an? ne , se ne zapleta , ker so mere povprečne , ampak vseeno se bolje počuti v gatkah !
|
|
|
|
RE: kako ste ponoči ... 18.7.2010 19:40:51
|
|
|
|
viroza
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: viroza IZVIRNO SPOROČILO: muco ja danes zjutraj sem nekaj gasil ampak ni bilo požara večjih razsežnosti ! Ja je treba v kali zatrt ker,pol je prehudo in rabiš pomoč . ja , samo ne drži to za vse požare !!!! Nekateri se morajo razplamteti in če brizgalna dela ni potrebe po tuji pomoči !! Pa drgač , si jo ti tud luftaš ? Zase lahko rečem , da moram bit v majčki in gatkah ponoč , ker se drugač limam in mi ni ... pa še one tam neki opleta ... tako da .... Prnas mamo dve verziji.Kadar sva sama si privoščiva brez vsega,kadar imamo tamalga doma pa sem v spodnicah in kanaterci,mož pa v spodnicah.Pozimi pa sem zadekana do amena.
|
|
|
|
RE: kako ste ponoči ... 18.7.2010 20:54:59
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: viroza IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: viroza IZVIRNO SPOROČILO: muco ja danes zjutraj sem nekaj gasil ampak ni bilo požara večjih razsežnosti ! Ja je treba v kali zatrt ker,pol je prehudo in rabiš pomoč . ja , samo ne drži to za vse požare !!!! Nekateri se morajo razplamteti in če brizgalna dela ni potrebe po tuji pomoči !! Pa drgač , si jo ti tud luftaš ? Zase lahko rečem , da moram bit v majčki in gatkah ponoč , ker se drugač limam in mi ni ... pa še one tam neki opleta ... tako da .... Prnas mamo dve verziji.Kadar sva sama si privoščiva brez vsega,kadar imamo tamalga doma pa sem v spodnicah in kanaterci,mož pa v spodnicah.Pozimi pa sem zadekana do amena. lepo , zanimivo predvsem kadar sta sama . Sam , a mi poveš kaj je to kanaterca ? ... prvič slišal !
|
|
|
|
RE: kako ste ponoči ... 19.7.2010 8:01:17
|
|
|
|
viroza
|
Muco kanaterca je spodnja majčka.
|
|
|
|
RE: kako ste ponoči ... 19.7.2010 9:03:52
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: viroza Muco kanaterca je spodnja majčka. aja ? no , hvala , sem dal v spomin !
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?