Anonimen -> RE: otrok-največja želja! (18.7.2010 9:25:54)
|
IZVIRNO SPOROČILO: anity_1 Sem brala v eni drugi temi, kako so nove uporabnice pohvalile ta forum, da so druge uporabnice hitro pomagale z nasveti. Mislim, da je že vsakdo izmed nas imel kakšno takšno izkušnjo, ko včasih ne veš, kako bi si pomagal, kam bi pogledal, da bi bilo čim boljše in da bi hitreje odpravil težavo. No, če pa še niste bile v takšni situaciji, pa verjemite, da še boste. In tukaj pridejo prav forumi. Ali ste vi vse vedeli, ko ste začeli načrtovati nosečnost, mogoče vas je celo presenetilo.. Jaz pa ne morem piti kave zraven takšnih komentarjev, kot sem jih brala v tej temi. Mislim, da ni težko napisat, če se ve odgovor na vprašanje. Drugače pa je bolje, da se sploh ne piše, če ni to odgovor na vprašanje, ampak samo žalitev druge uporabnice, ker si nekdo misli, da vse ve.. Potem pa naj pomaga! saj človek z veseljem pomaga pri vprašanjih, ki rabijo le še kakšno malenkost oz. podrobnost za razjasnitev situacije. ali pa pri vprašanjih, kjer deliš svoja razmišljanja in občutke. ampak, osnove biologije pa ne mislim(o) učiti ne nove in ne stare uporabnice. za lahkotno poletno branje si lahko vzame knjigo Štorklja gre v pokoj. jaz sem jo brala v 4. razredu OŠ.
|
|
|
|