I need a day OFF... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Spicy Black -> I need a day OFF... (21.7.2005 18:28:46)

pa prav zares.....mali joka, ker je tolk utrujen pa ne more zaspat...ne pomaga, če ga nosim, ne mara dude...mama pa je žalostna :(( Po moje prav čuti, da mi nekaj ni vredu :((..sama sebi se zdim že kot ožeta cunja...previjam, dojim, nosim, previjam, dojim itd. itd. itd...

Una pesem od Čukov je super:...

Lansk poletje blo je fajn, pesek in na koži sol vsak dan,
vsi problemi daleč stran in na puklnu le tvoja dlan.
Na otoku tam nekje svet drugačne barve je, tam pozabiš čist na vse.

Dva tri tedne blo je tko,moč življenja čutu sem samo,
misli se obrnejo,prej pomembno zdaj je butasto,
ko pod oljko maš svoj dom in igraš se s kamenčkom inhaliraš vsak atom.

Enkrat pa bom tam ostal, ko bom nekam vse poslal
in za zmeraj odpotval.
To oblubm za prmej pa če leta čakam zdej,
tam bom živu prej al slej.

In to res oblubm za prmej....

cleopatra -> I need a day OFF... (21.7.2005 18:35:43)

Poznato, zelo poznato...
Bo bolje in bomo želeli te čase nazaj (kao za tolažbo od starih tetk in stricev).

Kaj pa če bi :love: malo uskočil, da daš vsaj za nekaj uric možgane na off..., dan je predolg, bi sončka že pošteno pogrešala, on pa tebe.

Spicy Black -> I need a day OFF... (21.7.2005 18:41:21)

Cleopatra, moj :love: gre od doma ob 7h in pride ob 19h ali 20h...:(( sama sem sama ALL DAY LONG...bo pa treba res nekaj narest ja..sicer bom vsak dan bolj :((

cleopatra -> I need a day OFF... (21.7.2005 18:46:15)

O boga revica, to je pa hudič. Dejstvo je, da slabo voljo prenašaš na :duda:. In če si boš vzela nekaj časa na teden samo zase, zato ne boš slabša mami, ampak še boljša. Moraš pa tistemu, ki bo popazil na :duda: 100% zaupati, če ne boš še bolj živčna.

lex -> I need a day OFF... (21.7.2005 18:49:09)

Kaj pa babi servis? Tudi te so zelo priročne in potrebne naših črvičkov.

Spicy Black -> I need a day OFF... (21.7.2005 18:56:26)

Naš mali kraj ne premore takšnih storitev Lex...pa jaz bi vseeno rajši, da bi bil :love: več doma..pa ne gre..mogoče me pa daje luna - ne vem...

:duda: je zaspal...jaz bom pa mal z možgani na off in bom tle na RR...

Hvala vam za vsako spodbudno besedo..dons jih rabim ;)

m_m -> I need a day OFF... (21.7.2005 19:00:43)

O nina pa smo na istem. Sam da pr men to traja že 2,5 meseca, :love: pa ne vidma od nedelje do petka zvečer :((

Primoza -> I need a day OFF... (21.7.2005 19:03:00)

A je takšen delovni čas od ponedeljka do nedelje?

Kaj pa starši?

Spicy Black -> I need a day OFF... (21.7.2005 19:17:19)

Moji starši še delajo tako, da lahko malega popazijo le za kakšno uro pa še takrat imam, kar iz navade ušesa pokonci in se sploh ne sprostim...takrat ponavadi letim v trgovino in ostalih opravkih, namesto da bi se vsedla na kakšno klopco v parku in samo sedela..

Sam sem tud jaz čudna..ko namreč pride :love: domov hočem vse sama narediti...saj sem kot bi me kdo navil...

eva1 -> I need a day OFF... (21.7.2005 19:44:52)

Moj tut skoz dela(podnevi 12ur), potem kašn dan frej, pa nočne...(vikende, praznike...)tako da sem petke in svetke sama doma! Pa se mi zdi, da sem se navadla, in da sploh ni take panike! Babice so daleč stran doma, sestre tudi, tako da itak sem za vse sama-je pa res, da je Luka priden fantek, tako da uživama!
Saj bo kmalu boljše!

eva1 -> I need a day OFF... (21.7.2005 19:44:52)

Moj tut skoz dela(podnevi 12ur), potem kašn dan frej, pa nočne...(vikende, praznike...)tako da sem petke in svetke sama doma! Pa se mi zdi, da sem se navadla, in da sploh ni take panike! Babice so daleč stran doma, sestre tudi, tako da itak sem za vse sama-je pa res, da je Luka priden fantek, tako da uživama!
Saj bo kmalu boljše!

Tiki -> I need a day OFF... (21.7.2005 19:57:55)

So mi znani ti občutki in verjemi, da bo tudi to čez kak mesec minilo. Je pa težko, razumem, sploh ker si toliko sama.
Smo pa vsaj mi tukaj, a ne :).

bini -> I need a day OFF... (21.7.2005 21:17:01)

tako kot si rekla - rabiš počitek!!
vzemi si ga, pa četudi je to samo urca ko ti ga tvoji starši vzamejo - zmeni se za masažo, pejt k kozmetičarki al pa s kolegico na kavo - če boš kaj takega dala na urnik, potem ne boš mogla neumnosti (kot je pospravljanje, nakupovanje) počet 8)..
sej se hecam, ampak boš velik boljša mama, če boš zadovoljna in spočita, mali sonček te pa tudi ne bo pogrešil za kakšno urco ali dve na teden!!

mislit je treba tud nase :rozica:

Nataša R. -> I need a day OFF... (21.7.2005 21:29:04)

No midve pa sva na istem. Midva z Lukom sva sama celi teden saj je ati šofer. Ker sem se preselila k njemu tukaj nima nikogar, njegovi pa so žal že umrli. Ko pa pride domov pa pravi, da je utrujen, se vsede pred računalnik in tam čepi kot kura na jajcih. Zato pa ni preutrujen. In tako sva z malim skozi sama. Ko pa si vzame čas za nanju pa ga mali enostavno ignorira in se dere samo mama. Tako, da ti verjamem , da bi prosti dan zelo prav prišel.

Spicy Black -> I need a day OFF... (21.7.2005 22:05:44)

A veste da prav občudujem mamice, ki so same z dojenčkom..meni se zdi da sem zvečer že izmučena in komaj čakam, da je ura 20, da pride :love: domov, da mal prevzame :duda:

Saj je v bistvu tud za njega kar težko..ima tako službo da cel dan nekaj nori :)-

No, zdej sm pa že mal boljše volje.

..:love: uspava :duda: v sobi...čez ene 2 leti bo pa :duda: prišel in rekel:"Mama ati je že zaspal.." :)-

Margareta -> I need a day OFF... (21.7.2005 23:19:52)

da še jaz mal pojamram:(, jaz sem bila tudi cel dan sama s tamalim in sem komaj čakala mojega:love: da pride domov

da sem lahko po tleh pomila pa malo posesala

drugače sem se pa ful veselila, da bomo čez vikend skupaj mi trije - sami, pa mi danes pove, da je varuška njihovemu psu
jezna sem bila kot:hudicek: ne nanj pač pa na tasta in taščo

m_m -> I need a day OFF... (22.7.2005 13:49:36)

Primoza, če to mene sprašuješ: Od ponedeljka do petka. Sam je tri ure vožnje (odvisno od prometa), pa morš bit pred 6 zjutraj tam do petih popoldan.

Primoza -> I need a day OFF... (22.7.2005 16:19:52)

Dobro, vzemi si soboto zase, saj ne vsako, ampak kakšno pa le. Boš videla, da je dober občutek in to brez slabe vesti. Tudi ankaa gre kdaj kam sama, kakih dvakrat mesečno od 5 do kake 16 ure. Potem pa še parkrat na kakšno kolo za urico ali dve.

Stran: [1]