kosilo za naše sončke v tej vročini (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


naomy -> kosilo za naše sončke v tej vročini (15.7.2010 13:25:24)

Zdravo punce!

Kaj dajete vašim otročkom za kosilo v tej vročini? Naš je star skoraj 11 mesecev, drugače že lepo je z nama. Zdaj ko je pa tako vroče pa nama itak ne paše nič toplega čez dan, mogoče zvečer ko se malo ohladi. Za malega pa valda moram nekaj narest za kosilo.

A mate kakšne predloge za kaj bolj na hitro pa vseeno zdravo? Že tako imamo savno v stanovanju. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Iz kozarčkov hrana pa našemu ne gre, tko da mu nekaj moram sama pripravit.

Hvala že vnaprej!!




Katy78 -> RE: kosilo za naše sončke v tej vročini (15.7.2010 13:30:48)

Naš ima v tej vročini zelo rad razne zelenjavne juhice, ki so zelo hitro skuhane. Če jo narediš malo več, jo daš lahko v hladilnik, pa jo imaš še za kakšen drug dan, da ti ni treba kuhati. Pa kakšna rižota je tudi hitro narejena, jaz imam potem vedno v skrinji kakšen golaž, in če nimam časa kuhat, samo na hitro testenine ali pa polento, njoke ipd. zraven skuham. Saj variant za hitro kosilo je še pa še. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




izgubljena_ovcka -> RE: kosilo za naše sončke v tej vročini (15.7.2010 14:04:04)

Jaz si na začetku poletja naredim filane paprike na zalogo. Pa marelične cmoke, skutne štruklje in podobno. Hitra, izi varianta je pire krompir s čežano ali špinačo. Drugače pa testenine na sto in en način, hladne solate z mesom ali testeninami tudi teknejo (čeprav to pri našem dveletniku absolutno odpade).




ZmajTolovaj -> RE: kosilo za naše sončke v tej vročini (16.7.2010 1:08:50)

pire, špinača, kuskus, pirina kaša, rižota, polenta take stvari, hitro pa rada ima




marjetica8 -> RE: kosilo za naše sončke v tej vročini (16.7.2010 10:00:27)

Naš tudi veliko manj poje v tej vročini. Mu dajem čim več hladnih obrokov (razne skutke s sadjem itd...), opoldne pa za kosilo kako rižoto varjanta đuveđ, zelenjavne juhice, kumare s krompirjem (to ma fuuuul rad), al pa bučke s krompirjem...v glavnem bolj zelenjavne jedi. Za večerjo pa obožuuuuje gris na mleku s prelivom iz malin - skuhaš gris malo porej, da se ohladi in preliješ z malinami. Njami tudi za mamo in tata[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]!




Stran: [1]