barni
|
Kaj vem, meni bi bilo tudi zelo zoprno, če bi mi moja tašča ponudila, da kupi voziček. Ker nimava niti pod razno istega okusa, pa tudi ne ve, kaj želim, da bi voziček imel. Nakup vozička je cel projekt, ker moraš gledat na sto stvari, da ti res služi tako kot je treba. Pri nas je potem kasneje tast rekel, da bo naši punci kupil kolo. Ampak je takoj dodal, da ga moramo it sami izbrat, on bo samo denar dal. Kolikor pač bo. REs pa je, da se ne preseravamo. Morda ni bilo najbolj pametno, da si kar naročila voziček, prej bi ji morda namignila, da imaš ti že ogledan voziček in da hočeš točno tistega. Jaz recimo ne bi sprejela, da mi kupi voziček po njenem izboru nikakor. Bi pa ponudila, da sama izberem, ona pa plača, če tako pač želi. Niti ne vem v kakšnih odnosih sta, jaz recimo moji težko v obraz povem, da mi nekaj ni všeč, ker je vedno vsa užaljena, čeprav se je v mnogih letih že navadila, da mi navadno ni všeč nič, kar je všeč njej. Ona je bolj za zlato in kičasto varianto, jaz pa armi stil. Tko da težko skupi prideva. Tudi voziček je bil vojaško zelene barve, dvomim, da bi ga ona sploh opazila v trgovini . Meni je zelo škoda, da me moja tašča ni prašala kaj rabim po rojstvu otroka. Kupila mi je stvari, ki jih nismo niti enkrat uporabili. Kopalni plašč zame, ki ga nikdar v življenju nisem uporabljala in ga tudi ne bom, grelnik za vodo, ki ga ne rabimo, ker smo vse pogrevali v mikrovalovni, pa itak sem samo dojila ter flaške, ki jih tudi nikoli nismo uporabili, ker naša ni nikoli pila po flaški, tudi ko je bila starejša. TOrej stran vržen denar. Pa kaj naj. Ona ima pač svoje prepričanje. Morda je mislila, da ne bom dojila? Samo zdaj je kar je. Zdaj te lahko samo tolažimo, da nisi hinavska in da boste to prej ali slej zgladili. Drugič pa morda res prej premisli, preden se spustiš v tako igro s taščo. Preden naša meni ponudi karkoli, vedno prej premislim a mi ustreza ali ne, ker ko enkrat pritrdiš je težko potem reči naknadno ne ali spremeniti mišljenje.
|