DragonLady -> RE: koliko časa po porodu? (14.7.2010 18:18:16)
|
Če ne bi bilo nobenih težav, bi nam bilo že dolgčas....:) Mal črnega humorja... Sama sem bila v porodni sobi dobrih 14 ur, preden so se odločili za urgentni carski rez in so mi teh 14 ur delali zadeve, ki so mi konkretno poškodovale porodni kanal...otroka so mi z rokami obračali v trebuhu (čeprav je imel revček okoli vratu dvakrat zavito in zavozlano popkovino), kar je zame pomenilo trpljenje ne le takrat, ampak tudi po porodu, saj sem imela težave z inkontinenco...res, da sem si takrat sama nekako "popravila" zadevo, ampak če so težave res takšne kot opisuješ, mislim, da ni nobena sramota, če greš k urologu...zato pa so tam, konec koncev. Meni so ogromno pomagala Keglove vaje, ko stiskaš nožnične mišice, zadržiš par sekund in spet napneš....dlje kot zdržiš in držiš, bolje je...na začetku je to zelo zelo kratek čas, vendar se kmalu stanje izboljša...pa tudi spolno življenje si lahko izboljšaš s tem, hehe...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Aja, sem pa še kar dolgo časa tudi sama preventivno uporabljala vložke po porodu, pač zaradi strahu, da mi ne bi kaj ušlo ob nepravem trenutku, kasneje pa že skoraj iz navade... Nisi edina, upam, da sem ti bila v pomoč....;-)
|
|
|
|