sanasan -> RE: ali ste poleti (16.7.2010 7:57:52)
|
jaz sedaj ko večinoma sama kraljujem doma in v pisarni vse na istem mestu[sm=smiley1.gif]), no pa tamala je malo doma, mi je super bit brez zgornjega in spodnjega perila. in sem ovita samo v pareo ali pa v daljši obleki. ponavadi sem za računalnikom ali pa pač kaj pospravljam po hiši...hb, nimam praktično nobenih izcedkov, pa po kavču se ne valjamo, kvečjemu po postelji [sm=jezicek.gif]...hm, ne vem morda je pri nas to družinska manija....ker je naša 5letnica notri tudi najraje sedaj zgoraj in spodaj brez vsega in leta samo v kiklici[sm=smiley36.gif] aja, v hlačah ali krilu pa brez spodnjih hlačk ni šans, da bi letala še posebej ne izven doma (no na vrt že grem[sm=smiley36.gif]) meni se zdi, da tako vedno malo fajn pihlja[sm=smiley1.gif] in mi je dosti boljše kot pa npr. da bi bila čisto naga. pareo je zakon, jih imam na kile[sm=smiley36.gif] sicer pa poglejte, kako hodijo oblečeni v najbolj vročih krajih....ohlapna in dolga oblačila[sm=smiley1.gif] v katerih se ustvarja vetrček[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|