RE: nasvet..povedat očetu ali ne? (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

maktub -> RE: nasvet..povedat očetu ali ne? (18.7.2010 18:52:29)

milijonarka... ja sej se obnasam tko....nikoli ji nisem rekla da zdaj pa ni več moja mama al kaj..pač svoje mnejnje sem ji povedala,žal mene ob njem nebo vidla drugo pa vse ok...sem res zelo iskrena.... sam hudo miu je ko mi reče da ga more pustit zaradi mene,čeprav se ima tko lepo... ampak kaj čem: jaz ga enostavno nemroem sprejet in kvit,,,ni teoretične sanse da bi sedela z  njim za mizo, sem 1 leto živela z njim in hga nemorem niti videt...
hudo mi je ko  more mami vedno sama pridet na obisk.,ko vem da rada dela ned.kosila za vse nas sam to ni izvedljivo...

Gina -> RE: nasvet..povedat očetu ali ne? (22.7.2010 22:55:16)

Maktub, kaj bi pa ti rekla, če tvoja mama ne bi sprejela tvojega deca? Če bi rekla, da lahko prideš domov samo brez njega? Da lahko vidiš kogarkoli iz familije samo brez moškega, ki ga ljubiš - ker jim pač ne potegne, ne morejo ga sprejet? Ali če bi ti to rekel fotr?

Ali drugo vprašanje: A boš to isto svoji hčeri, sinu naredila? Če ti njen dec, njegova ženska, ne bo všeč, bo smel(a) domov samo sam, ali pa naj ostane z njo, ker ti gre ona preveč na jetra, videt je ne moreš? Boš določala otrokom, koga smejo imeti radi - pa vzemimo da bo ta oseba resnično čudaška? 

Sori, meni noben vzrok ne potegne, za tako obnašanje do svojcev. Grdo je to, pa če priznaš ali pa ne. V nobenem primeru nimaš pravice določat drugim, kako naj živijo svoj lajf.

picola1 -> RE: nasvet..povedat očetu ali ne? (23.7.2010 22:11:54)

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Maktub, kaj bi pa ti rekla, če tvoja mama ne bi sprejela tvojega deca? Če bi rekla, da lahko prideš domov samo brez njega? Da lahko vidiš kogarkoli iz familije samo brez moškega, ki ga ljubiš - ker jim pač ne potegne, ne morejo ga sprejet? Ali če bi ti to rekel fotr?

Ali drugo vprašanje: A boš to isto svoji hčeri, sinu naredila? Če ti njen dec, njegova ženska, ne bo všeč, bo smel(a) domov samo sam, ali pa naj ostane z njo, ker ti gre ona preveč na jetra, videt je ne moreš? Boš določala otrokom, koga smejo imeti radi - pa vzemimo da bo ta oseba resnično čudaška? 

Sori, meni noben vzrok ne potegne, za tako obnašanje do svojcev. Grdo je to, pa če priznaš ali pa ne. V nobenem primeru nimaš pravice določat drugim, kako naj živijo svoj lajf.

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

srki -> RE: nasvet..povedat očetu ali ne? (24.7.2010 15:37:20)

Jaz pa ne razumem, zakaj mu to prekriva, če sta ločena? Če bi se imela rada kot nekoč in čutila drug do drugega to, kar sta včasih, pol ne rečem. ampak da si pa ločen pa skrivaš, da imaš drugega, to mi pa ni jasno, kljub temu, če je zadjšnji partner "pokvarjen".

Jaz se ne bi vtikala v to, naj sama ugotovi in to na lastni koži sproba.

Teya D. -> RE: nasvet..povedat očetu ali ne? (24.7.2010 16:27:45)

jaz se na tvojem mestu ne bi zapletala. Saj bo sama povedala, enkrat bo morala, dolgo se tudi ne more prikrivat kaj takega. Po drugi strani pa vseeno ni lepo lagat oz. prekrivat določenih stvari s tvoje stvari. Nič kaj zavidljiva situacija!

Sanjela -> RE: nasvet..povedat očetu ali ne? (27.7.2010 16:10:01)

Ko sta bila skupaj se nista razumela.Sta šla vsak na svojo stran živet zase po telefonu se vsak dan slišita se pogovarjata...mama ima nenehno na jeziku očeta kar naprej ga omenja...ja kaj pa pol hočeta od življenja?Pol pa najbolše da živita vsak zase se dobivata kot sta se pred mnogimi leti hodita na večerja itd...pa nerabita živet skupaj.Pol je tvoja mama( to je moje mišljenje) še zmerom zaljubljena vanjga samo sebi in drugim noče priznat posebej pa ne njemu.Mogoče je na kljubost z unim dedcem,da bi tvoj oče zvedu in bi vidla kak bo reagiral.Ne vem to je samo moje mišljenje kako si jaz to predstavljam.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]