london jeseni (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

bini -> london jeseni (21.7.2005 15:44:42)

že nekaj časa planiramo it jeseni za cca 5 dni v London... ko so bli prvi teroristični napadi, sva bla z mojim še vedno za stvar, dans pa spet nekaj tolčejo po njih...
čez kak mesec bo treba karte rezervirat, pa sploh ne vem kaj nej... ma strah me ni, ampak človeka kar mal mine.... :zmeden: kako se pa vi odločate za potovanja v teh čudnih časih terorističnih napadov?? se kaj ozirate na to??

m_m -> london jeseni (21.7.2005 15:48:37)

Js bi šla :bravo: Veš kuk bo vse bolj pocen :)

Aja32 -> london jeseni (21.7.2005 16:13:54)

Informacije iz prve vrste - namreč imam v Londonu živečo teto, sem skoraj vsako leto tam, tako, da mislim, da je brez smisla pretirano komplicirati.

Teta pravi, da ljudje normalno funkcionirajo naprej, hodijo v službo, itd...

London je tako veliko mesto, da je kljub poostrenim nadzorom lahko pride do česa takega. Se spomnim pred cca. 13. leti so po Londonu napadali oz. postavljali bombe pred veleposlaništva. Takrat sem bila jaz tam, hodila normalno po centru mesta, v nakupe, itd... Res je, da je malo grenak priokus, ampak jaz bi na vajinem mestu šla.

Je vreden ogleda... A:nosecka:

p.s.
Mi bomo pa verjetno šli v začetku naslednjega leta...

SaaS -> london jeseni (21.7.2005 17:21:50)

Tudi jaz imam sorodnike v Londonu. In ravno sem razmišljala, da bi bilo fino it spet malo tja na obisk, in so se zgodili napadi. Malo pa sem zato upočasnila tole moje razmišljanje..
Čeprav, kot sem se pogovarjala z njimi, živijo normalno naprej: "Saj moramo v službo in tudi kam drugam." Življenje tam teče normalno. Ljudje se vozijo s podzemno, avtobusi...
Tudi turistov je verjetno še vedno kot mravelj.
London je pa definitivno vreden ogleda.

baguSka -> london jeseni (21.7.2005 17:58:23)

ja jst še za tunizijo ramišljam kako in kaj.. če bomo
sploh z avionom do tja pršli pa take brezvezne..:ups::ups:

čeprou mi vsi pravjo da dol nima bit kej :zmeden::(

Lianna -> london jeseni (21.7.2005 18:01:00)

Znova napadi?

http://24ur.com/naslovnica/svet/20050721_2059331.php?Rxn2=10

kalimero -> london jeseni (21.7.2005 22:12:51)

Jaz bi šla brez problema. Veš kaj, življenje je nevarna re, ampak to je čar. Saj ne veš, kje in kdaj te čaka. In po vseh statistikah še vedno največ ljudi umre v postelji:)-:)-
London je pa vredno videti, tako da, kar pogumno.

cmokec -> london jeseni (21.7.2005 22:18:33)

Jaz pa nebi šla. Pa ne mislim, da bi stalno paničarla, če bo ravno z nami kaj, ampak sproščeno pa nebi hodila okoli in zato nebi imela veliko od tega.

Stran: [1]