|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   polna luna
21.7.2005 15:34:07   
soncece24
No, danes je polna luna, in kot vidim ste vse nekaj po malem jezne. zudi jaz:grrr:

moram naštet, da se malo ven spustim

:grrr:zjutraj so me klicali s firme, da morm jutri delat, čeprav bi morala komaj v ponedeljek in sem zato morala to, kar sem mela v planu za jutri, nardit danes (peglanje, avto očistit...)
:grrr:brat gre za vikend na morje in sem mu morala vse oprat in speglat
:grrr:vreme je ogabno
:grrr:jezna sem na fotra, ker sva se nekaj zmenla, on pa je zaj...
:grrr:brat je oblubu, da bo danes kosilo nardil, pa ga še vedno ni domov, jaz pa lačna

še bi se kaj našlo, pa je že to dovolj

Dajte napisat, zakaj in na koga ste danes jezne, da vam bo malo lažje...meni je že
Neposredna povezava do sporočila: 1
   polna luna
21.7.2005 15:38:34   
Anonimen
Mene je pa šef napizdil, in se sekiram :((

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   polna luna
21.7.2005 15:40:56   
Minka Pobalinka
Evo še jaz.. :hudicek:

:grrr: jezna na cel svet.. :(:((

Neposredna povezava do sporočila: 3
   polna luna
21.7.2005 15:41:03   
soncece24
ne se sekirat, caffee, to se zgodi tudi najboljšim :smajlikitebožapoglaviintolaži:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   polna luna
21.7.2005 15:41:20   
soncece24
Minka:bravo::)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 5
   polna luna
21.7.2005 15:41:43   
k1
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: ni tako grozno, a ne da ne?? :zmeden2:

1. firma - me ne pogreša, sem na porodniški :sloncek::sloncek:

2. brat je ravno danes odletel na malorco, jutri mu grem rože zalit, nič groznega :sloncek::sloncek:

3. pri nas že sonček sije, torej :sloncek::sloncek:

4. naroči si pizzo :sloncek::sloncek:

da bi bila na kaj jezna?? ja mogoče na to, da mora moj :love: popoldan delat, ampak kaj čem, tak to je.

skratka: polna luna danes nima vpliva name :sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 6
   polna luna
21.7.2005 15:42:49   
bini
pri nas so mladoletni sosedje že cel teden sami doma in celo noč nabijajo muzko al pa svoje glasilke :(.. včerej sem jih šla nap.... - so muzko ugasnil, glasilke pa še bolj uporabljal :((

Neposredna povezava do sporočila: 7
   polna luna
21.7.2005 15:45:10   
Rozika20
Name pa vpliva le toliko, da odvijam čokolado za čokolado. Trenutno se sladkam s slastnimi belgijskimi pralinami Dued`O in kavo - mmmmm.

Neposredna povezava do sporočila: 8
   polna luna
21.7.2005 15:48:12   
bunkica
pravijo,da ne smeš hvalit dneva pred nočjo..........:zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 9
   polna luna
21.7.2005 15:48:43   
SABILA
ne mene še danes ni začela delovat, zato pa deluje 100krat bol na mojga:love: je kr neki tečn pa kr brezveze me kliče pol pa reče sej zaka pa se stbao sploh menim če lohk sam naredim. mislim, halo!!:zmeden2::zmeden2::zmeden::zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 10
   polna luna
21.7.2005 15:49:06   
soncece24
rozika, njam...a maš kaj viška? jaz bi tudi

Neposredna povezava do sporočila: 11
   polna luna
21.7.2005 15:50:04   
Rozika20
Imam viška! A prideš sonce?

Neposredna povezava do sporočila: 12
   polna luna
21.7.2005 15:51:14   
soncece24
že letim :kuza::kuza:

Neposredna povezava do sporočila: 13
   polna luna
21.7.2005 15:52:30   
soncece24
zgleda, da bo moj dan zdaj tudi malo lepši: zunaj je sonce in ravno se je domov prideval bratec, ki bo nardil papico. sicer bodo špageti, ker drugega ne zna nardit, ampak boljše pa je ko pa nič

Neposredna povezava do sporočila: 14
   polna luna
21.7.2005 15:54:28   
dory
evo se jest...avto crknu..nikjer socialne, v sluzbi me zezajo zarad avta in bognedaj,da zarad kiste kej zamudim...groza :((

Neposredna povezava do sporočila: 15
   polna luna
21.7.2005 15:56:09   
soncece24
teja, kaj ti "na švarc " delaš? al kak gre to? služba/socialna?

aja, si klicala, kdaj so nakazali?

Neposredna povezava do sporočila: 16
   polna luna
21.7.2005 16:01:04   
dory
jst sem se studentka in mal pacam se prek studenta...sam tista placa je al pa jo ni,zato je socialna se dobrodosla...delajo pa jutr tko da bom preverla jutr :((:((

Neposredna povezava do sporočila: 17
   polna luna
21.7.2005 16:02:44   
soncece24
saj bo. mogoče so pa na banki kaj zaštrikali, tja pokliči, tam do pol 5 delajo. meni so danes tudi plačo nakazali, pa je še nimam, ker moja banka 100 let rabi, al pa na študentu zavlačujejo??

Neposredna povezava do sporočila: 18
   polna luna
21.7.2005 16:57:00   
urbancek
Jezna sem na dež, ker nam je danes že v tretjo zmočil seno na eni in isti parceli. Spet bo treba obračat na roke, ker je v bregu. Za po p......:grrr:

Neposredna povezava do sporočila: 19
   polna luna
21.7.2005 19:01:02   
CIPRESA
Men so pa obljubl da polna luna dela čudeže in a bomo šli proti Kranju v porodnišnico, pa še kar sedim doma in NIČ NE DOGAJA :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

Neposredna povezava do sporočila: 20
   polna luna
21.7.2005 19:35:23   
Mojca20
:grrr:v službi že 3 mesece potrpežljivo čakam da me spustijo na drug oddelek, kamor sem dala prošnjo in bila sprejeta, pa tukaj zavlačujejo. Danes bi morala dobiti soglasje, pa zvem da zame (namesto mene) sploh še ni šel ven razpis - to lahko pa traja še nadaljnja 2 meseca :grrr:
:grrr:starejši sin ko je sam doma naredi iz sobe sekret, da sem ga komaj skidala

Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?