Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: hehe.....pol pa se vsi posmehujejo misica... 15.7.2010 11:18:18
|
|
|
|
hrchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka Strinjam se, da je tole vse prej, kot humorno. Pa ne zato, ker bi mislila, da smo Slovenci ne vem kako razgledan narod. Sploh ne. V zadnjih dvajsetih letih smo se krepko poslabšali. Gre se zato, da je tukaj mladina namerno izbrala ljudi, ki imajo take ali drugačne težave in se iz njih norčevala. Mislim, da je prvi starček še pred dvajsetimi leti vedel, skozi katero mesto poteka Berlinski zid. In gospod, ki ni vedel, katera reka teče pod dravskim mostom, je to ali dvaset let nazaj vedel ali pa je morda celo malo prizadet. Gospod, ki na videz pozna Bruca Leeja me je spomnil na mojo sošolko, ki je malo zaostala v razvoju, vendar je strašno želela ugajati okolici in je včasih smešno izpadla, ko se je delala frajerko. No, morda nisem vseh prav ocenila, saj jih ne poznam, ampak definitivno so šli ti mali možganski trusti iskati okoli ljudi, za katere so vedeli, da kakšen bo rezultat. Grozljivo se mi zdi, da so vsi ti reveži strašno prijazni in želijo sodelovati, kot da so vsi srečni, da se sploh kdo pogovarja z njimi. viljolicarka, kot spet, zadela zebljico na glavico... in se strinjam s predhodnicami, da je vse prej kot humorno, da se mladina norcuje iz starejsih ljudi.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.7.2010 11:49:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?