Črni komolci (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda

Sporočilo

natasarobi -> Črni komolci (13.7.2010 20:45:03)

Oj!

Levi komolecimam še vedno 'črn' oz. suho kožo - zgled kot, da je umazano. Desni je bolje, vendar ne vem zakaj.

S čim si lahko izboljšamo kožo na komolcu?

Spark -> RE: Črni komolci (13.7.2010 22:18:17)

Res ne vem zakaj nastanejo tako črni komolci ali kolena. Jaz se tudi ubadam s tem. Vidim, da imam zelo suho kožo, ne vem pa če je to zaradi suhe kože, ali pa?
Pred leti se spomnim, da je kolegica prodajala kozmetiko Jafra, in oni so imeli nekaj proti grdim komolcem, samo se niti približno ne spomnim kaj je to bilo.

m76 -> RE: Črni komolci (14.7.2010 12:12:20)

Večkrat na teden si naredi piling s soljo (kolena, komolci) ali kupljenim pilingom, ter namaži z kvalitetno kremo (mastno). Namaži se kar večkrat na dan, ni vrag, da se koža ne popravi.

Katy78 -> RE: Črni komolci (14.7.2010 17:56:04)

IZVIRNO SPOROČILO: natasarobi

Oj!

Levi komolecimam še vedno 'črn' oz. suho kožo - zgled kot, da je umazano. Desni je bolje, vendar ne vem zakaj.

S čim si lahko izboljšamo kožo na komolcu?

He he, jaz imam isto težavo z levim komolcem, me je zadnjič skoraj kap, ko sem si ga videla v ogledalu. Potem sem ga pa par dni zapored zvečer namazala kar s hladilnim mazilom, ki ga imamo za tamalega, in je ful pomagalo, ker je to fajn mastna krema. Jaz vem, zakaj je levi slabši - ker se večkrat naslonim z njim na mizo, sploh v službi se zalotim, da ko berem kakšen dolg mail, da se z levo roko oz. s komolcem naslonim na mizo in si podpiram glavo. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (29.7.2010 23:08:35)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stran: [1]