Zamima -> RE: Nano hiša (13.7.2010 21:47:22)
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Zamima kaj pa omare za perilo? posteljnino, igrače, otroške stvari....? tole je res ultra malo [sm=smiley13.gif] preveč razkošno si navajena živet :P nisem, vesna, moja dva imata 53 kvadratov in ko sem jaz tam živela (hmm še dobro, da sem imela eno sobico zase (ki je bila predelana iz podstrešja, kamor sem se lahko umaknila), zdaj si pa predstavljaj živeti na 25kvadratih z dvema najstnikoma (kar nekoč bosta) na 25 kvadratih, potrebovala bosta vedno več stvari, ne vedno manj... jaz imam samo Zalo, pa vidim, kolk je samo njenih stvari [sm=zmeden.gif] in pozimi, ko boste večino časa preživeli noter se ti bo zmešalo, ker se tamala dva ne bosta imela kam dati ... ta hiška bi bila komot za par (brez otrok, živali...) pa še to bi bilo bolj "komot", resno... saj zadeva ne zgleda tako slabo, ko bi le bila vsaj 1x večja... če se skregaš se pa lahko itak umakneš samo na stranišče ... [sm=zmeden.gif], pa še to se nahaja tik ob kuhinjski mizi... [sm=zmeden.gif] ne vem, no saj pravim je zelo poceni varianta, ampak tukaj bi jaz rekla: malo dnara malo muzike, ampak za vikend nekje ob morju bo bilo pa tole idealno, ker si večino časa itak zunaj, na plaži, ali na sprehodu, ali kjerkoli že. Ker je pa računalniški prikaz pa še naredi vse skupaj malo večje kot po moje v resnici zgleda.... Tole bi si morala v živo pogledat, pozanimaj se, če se kje da videt....
|
|
|
|