problematično lasišče (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naše zdravje

Sporočilo

pribmil -> problematično lasišče (13.7.2010 16:02:44)

V lasišču se mi pojavljajo rdeči boleči mozolji, ki tudi srbijo in ko si jih popraskam, mi ful teče kri iz njih.
Problem pa imam tudi s prhljajem, ki se mi pojavi dva dni po umivanju las in se mi naredi kot velike plahte
in mi izpadajo na mizo.
Kaj mi svetujete da naredim. Menjaje uporabljam šampon vishy in tea tree od JUSTA, pa zaenkrat še ni pravega učinka.
Hvala za odgovor in lep pozdrav! 

mini86 -> RE: problematično lasišče (13.7.2010 16:59:42)

naj ti da osebni zdravnik napotnico za dermatologa ker imaš lahko začetek luskavice

anity_1 -> RE: problematično lasišče (24.7.2010 15:57:50)

pribmil, najboljše je, da res greš k zdravniku. Tudi jaz sem imela neke takšne težave in mi je priporočal, naj uporabim zelo nežen šampon in naj si mažem z mazilom Elocom. Tako si zdaj lase umivam kar z šamponom za otroke, ker so najnežnejši do lasišča. Pa se mi izboljšuje, seveda si pa moram tudi malo mazati z mazilom.
mini86 kolikor pa jaz vem, pa luskavice ne moreš dobiti kar naenkrat, edino če bi lahko bilo genetsko. Ker luskavica se ne prenaša..

mini86 -> RE: problematično lasišče (25.7.2010 15:25:44)

IZVIRNO SPOROČILO: anity_1

mini86 kolikor pa jaz vem, pa luskavice ne moreš dobiti kar naenkrat, edino če bi lahko bilo genetsko. Ker luskavica se ne prenaša..

kako kr na enkrat..pač izbruhne vn..in ne se ne prenaša..lahko da jo ima kdo od njenih sorodnikov pa sploh ne ve ane..
men je izbruhnila nohtna luskavica po porodu..pa je noben v družini nima..

pač sm napisala nj ji da dohtar napotnico za dermatologa

Stran: [1]