kamp Pineta (Fažana) (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Kampiranje

Sporočilo

tasa_m -> kamp Pineta (Fažana) (13.7.2010 15:08:09)

..ker smo letos dobili v uporabo prikolico v omenjenem kampu, me zanima če je kdo že bil?
Po slikah sodeč kamp ni slab, ampak me vseeno zanimajo mnenja.
Hvala in lep pozdrav-!

Pinkyca -> RE: kamp Pineta (Fažana) (13.7.2010 15:39:27)

meni je full ušeč! plaža super, veliko sence in sprehajalnih poti, ... lepo
takoj bi šla tja v prikolico če bi jo dobila
tako pa hodimo na 1 dnevne izlete tja

Lunka -> RE: kamp Pineta (Fažana) (13.7.2010 15:57:13)

Smo bili prejšnji teden in je bilo super, fenomenalno.
Plaža je lepa, drobni kamenčki, nizka vodica, senčka. Trgovina je v kampu, restavracija, prodaja časopisa. Super je za sprehajat. Lahko pa greš peški 15min do fažane, potka je ravna, skoz ob morju, res je, da če greš po temi  ni osvetlena, tam imaš štante, lunapark, restavracije, peka palačink, no ni da ni.
Mi smo se imeli fajn in še gremo čez 3 tedne.
Lep dopust

tasa_m -> RE: kamp Pineta (Fažana) (13.7.2010 16:22:00)

Oooo, super punci. Hvala vama [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

Me pa še nekaj zanima: ker sem na netu zasledila, da ima kamp tudi pralni stroj me zanima če ga imajo res, ker pol nebomo jemali dost brisač zraven. Imamo mal avto-Alfo 147 in bo nam že voziček cel kuferan zasedo :(

Lunka -> RE: kamp Pineta (Fažana) (13.7.2010 16:27:30)

Ja je pralni stroj v kampu ampak ti ne znam nič več povedat.

gsatalema -> RE: kamp Pineta (Fažana) (6.9.2012 10:21:36)

Ojla,
kakšne sveže informacije o kampu? [sm=smiley1.gif]

Tippi -> RE: kamp Pineta (Fažana) (2.4.2013 9:35:52)

Nama je cela Fažana zapisana v [sm=smiley27.gif]. kemp je pa tudi ok. ni nek presežek, ampak če si navajen domačnosti, pa če te glih ne moti vsaka najmanjša malenkost, ki ni po tvojem izboru in okusu, potem je kemp odličen. pa ugodne cene so.

Letos bova šla za vikend, potem pa še na koncert v Pulo [sm=bravo.gif]

Katjusa -> RE: kamp Pineta (Fažana) (13.8.2013 16:26:02)

Mi za drug teden iščemo kamp in se nekako nagibamo obiskat v naslovu omenjenega.... v komantarjih na avtokampi.si so tako deljena mnenja da je joj no nam je bolj k to da je staro pomembno da je čisto... kako je zdej kej v kampu je kdo bil letos ja še vedno vredu... nismo zahtevni in radi imamo bolj umirjene kampe

Katjusa -> RE: kamp Pineta (Fažana) (27.8.2013 13:07:27)

nam je bilo super... Drugo leto se zagotovo vrnemo;) kar smo pogrešali je edino kaka polička v tušu ampak ni panike tud če je ni se da:)

gsatalema -> RE: kamp Pineta (Fažana) (30.8.2013 20:48:39)

tudi mi hodimo v ta kamp... nam je všeč in se v njem zelo dobro počutimo, sicer nimamo malih otrok, ampak tudfi ti imajo svoj kotiček. Če si za mir in neokrnjeno naravo, je to idealen kraj [sm=smiley1.gif]

Stran: [1]