|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,12.del
26.7.2010 14:42:23   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Sem gledala pa nic videlauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
26.7.2010 14:42:32   
katy83
ej, Sami tista zgodba s Fleko pa gre zdaj v hecne smeri, ne? user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
26.7.2010 14:44:49   
Sacherca
Tisto zgodbo tudi jaz berem,sem ze nabirala za en paket skup stvari skup spravit.Zdaj pa sem postala zelo skepticnauser posted image Cudno je vse tole---

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
26.7.2010 14:45:31   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

kafe..kdaj,kje?....   npr...sreda  ....predlagam Kalvarijo...tam že sto let nismo bile..))

Nisem še bila tam,zgleda pa super.user posted image user posted image

moja sestrična ima ta kafič....user posted image  Je pa fajn ja...to je notri..na fotkah..me smo ponavadi zunaj...pomanjkljivost je edino,da ni trave..pa dobro,se preživiuser posted image

Aha,torej kolko dobiš provizije,da ji stranke vlačiš tja?user posted image user posted image

Malo heca...saj so slike od zunaj tudi,tam pri otroški ponudbi se mi zdi.

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
26.7.2010 14:46:36   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

A veš da sem ti pravkar hotela isto napisat??!?user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
26.7.2010 14:47:46   
katy83

Tisto zgodbo tudi jaz berem,sem ze nabirala za en paket skup stvari skup spravit.Zdaj pa sem postala zelo skepticnauser posted image Cudno je vse tole---

jaz sem denar nakazala, bolj malo, ampak nekaj je, pa imam tud pripravljeno doma, ampak sem zdaj tudi skeptična.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
26.7.2010 14:48:02   
sami0804

Hudiča,jaz sem ji že po forumu obljubla denar,zdaj pa sama ne vem,kaj bi...nimam navade požret besedeuser posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
26.7.2010 14:48:24   
katy83

A veš da sem ti pravkar hotela isto napisat??!?user posted image user posted image

sem vidla, da bereš, ja, zato sem te vprašalauser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
26.7.2010 14:50:26   
katy83

Hudiča,jaz sem ji že po forumu obljubla denar,zdaj pa sama ne vem,kaj bi...nimam navade požret besedeuser posted image

pa saj fora je, da punca res rabi vse to, v to ne dvomim, ampak res bi se lahko malo na svoje noge postavla. Čeprav verjamem, da je hudo, pa če ni varstva, kak če zdaj okoli letat?
ah, sem kar srečna, da živim tako kot živimuser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
26.7.2010 14:51:46   
Sacherca
Te pa pocakajmo malo,da vidimo, ce se bo stanje kaj bolj izkazalo kaksno je v resnici, pa lahko me potem paket skupaj posljemo,ce se bomo strinjale,da je za pomagat.Kaj pravite??Drugace pac poslje vsaka sama,ki bo mislila,da gre resnicno za potrebno pomoč.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
26.7.2010 14:57:01   
sami0804

Saj ne dvomim,da rabi,samo kot so ji že napisale,pomoč ne bo večna-ne vem no,meni je bla ideja s kmetijo ali pa varno hišo všeč,če ne zaradi drugega,denar,ki ga bo dobila bi itak še potem krvavo rabila,ne vem no.
Sacherca,jaz sem ji tak misla prek poštne nakaznice poslat nekaj malega,tak da to bom verjetno naredla v teh dneh,je pa res,če je mr...izkorišč....,ji taki mali znesek itak ne bo pomenil nič...moje skromno mnenje.user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
26.7.2010 14:58:05   
katy83

Te pa pocakajmo malo,da vidimo, ce se bo stanje kaj bolj izkazalo kaksno je v resnici, pa lahko me potem paket skupaj posljemo,ce se bomo strinjale,da je za pomagat.Kaj pravite??Drugace pac poslje vsaka sama,ki bo mislila,da gre resnicno za potrebno pomoč.

ok, se strinjamuser posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
26.7.2010 14:58:44   
katy83
grem si sendvič naretuser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
26.7.2010 15:01:27   
Sacherca

ok, se strinjamuser posted image

Sva na vezi user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
26.7.2010 15:02:09   
Sacherca

dober tek

aja skrat se je zbudil,pa necakinja pride v vartsvo,tako,da bom izginila pocasi user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
26.7.2010 15:03:32   
katy83

dober tek

hvalauser posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
26.7.2010 15:08:49   
arabela*

jaz sem tud skeptična...zato sem opustila misel na pomočuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
26.7.2010 15:11:05   
arabela*
me pa smo bile na sprehodu...in je bila M utrujena in smo šle domov in je takoj zaspala.....Potem smo jedli...zdaj pa je moj tak šel nalagat...zvečer pa gremo verjetno v rožmarina na pijačouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
26.7.2010 15:13:09   
arabela*

Aha,torej kolko dobiš provizije,da ji stranke vlačiš tja?user posted image user posted image

Malo heca...saj so slike od zunaj tudi,tam pri otroški ponudbi se mi zdi.

user posted image user posted image user posted image ...mogoče kdaj kak sladoleduser posted image
ampak po večini dela bratranec ali pa kelnarce....ki morajo imet vse "čisto"user posted image

Te slike od igral so še stare...zdaj imajo tobogan, namest te gosenice...pa neke igračeuser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
26.7.2010 15:13:33   
katy83

me pa smo bile na sprehodu...in je bila M utrujena in smo šle domov in je takoj zaspala.....Potem smo jedli...zdaj pa je moj tak šel nalagat...zvečer pa gremo verjetno v rožmarina na pijačouser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
26.7.2010 15:25:31   
arabela*
tinca10..-.velkom

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
26.7.2010 15:30:53   
sami0804

tinca10..-.velkom

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
26.7.2010 15:40:41   
arabela*
Bomo začele članarino pobiratuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
26.7.2010 15:54:07   
marta82
Ojla.
Evo nas nazaj iz Banovcev. Je bilo kar lušno, edino z vremenom je bilo sranje. Ampak Tinej je užival 100/h.user posted image

Če sem kaj pomembnega zamudila bi prosila za povzetek.user posted image

Če boste pošiljala paketek pa prosim še meni povejte, sem tudi mislila kaj prispevet.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
26.7.2010 16:04:45   
rina22
punce, za kaki paketek se to menite?

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?