Sacherca -> RE: Mariborčanke,12.del (19.7.2010 14:58:18)
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Punce,dajte mi povedat eno stvar:namreč zdravila uporabim samo v skrajni sili,ne morem pomagat,taka pač sem.Zadeva je pa taka,da je moje dete slabokrvno,hemoglobina ima 99 in so mi povedali,da morama prit jutri po zdravila.Ker imamo težave s prebavo,me je prav groza teh zdravil,ker več ali manj zapirajo,S.pa je že zdaj na Prorektalu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] . Sicer sumim,da je ta slabokrvnost bolj prehodnega značaja,ker se je v zadnjem letu hitro zredila in tudi zrastla,s hrano pa ne vem,kak ji naj malo zboljšam hemoglobin,če je pa tak neješča... Moj je tudi bil sicer je imel 107 ampak nama je vseeno predpisala ferrum lek,ker ga ni zelel piti sem nabavila v ASvstriji kapljice Aktiferrin trophen-Preracunala na njegovo tezo koliko jih mora spiti na dan. In potem sem mu v stamprli nalila malo pomarancnega soka in toliko kapljic noter koliko sem naracunala. Ena mala flaska pride cca 3eur, po treh mesecih se mu je zelezo popravilo na 125.Od takrat ga ima vedno tu nekje. Imam pa se eno flaskico,zaprto, doma.Ce zelis ti dam drug teden. Moj je bil predtem tudi zelo nejesc odkar pa se mu je potem popravilo zelezo pa normalno je. Blato ni imel nic kaj bolj trdo,kakal je kot ponavadi samo bolj crne barve.
|
|
|
|