Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 9.8.2010 22:32:25
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Samo spredaj ima vijolični al kaki že pramen.Zadaj ima tak kratko pa razmršeno frizuro. A dela pa samo v vašem Lidlu,al se to kaj menjavajo...ker sem na Pobrežju vidla eno tako...majke mi,lahko bi ji bla sestra,po obnašanju Ne,ni bil naš zmaj,je na dopustu.Drugače pa ja,hodimo tudi po drugih L delat,nas posojajo.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 9.8.2010 22:32:58
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Katy čer. Pa za T. In ja pri tako malih je vsak dan nekaj novega. se podpišem...mami ti kar bodi ponosna... hvala za valda, pokam od ponosa Kaj šele bo, ko bo moj škrat špilal nogomet, al pa kocke sestavljal al pa kaj jaz vem kaj. Upam, da se ne razpočim kdaj od ponosa. To bo takrat ko bo naredil prve korakce.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 9.8.2010 22:33:17
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 vidim pri kolegici, ki je pred kratkim rodila, zdaj pa je tamala že 5 let stara Sploh se ne čudim, da ima ženska še željo po kakšnem otroku, da še kdaj doživi te "malenkosti" zaradi katerih smo starši tako ponosni A veš,da teh "malenkosti" ni nikoli konca...o.k. vse potem niso tako luštne,ampak napredujejo pa skozi
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 9.8.2010 22:33:18
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 jaz tudi...mater mamo kolektivno prehrano,ali kaj? ..čaki zaj še bo matcar lačna iz šihta prišla Nema ništa! sem na diate,ker sem se zredila 4 kg. Kak se pa ti lahko zrediš,če si pa nonstop v pogonu? si ziher,da si se prav vagala? Jap! Sem ene 2-3 tedne mela 59 kg,zaj pa mi v P skozi kaže 63.Pa sem se še doma zvagala danes in jih res imam. Kdaj pa sem jih gor dobla,pa pojma nimam.Pa fora je v tem,da jem 1x na dan in še to kosilo! pa fora je v tem, da je to najslabše. žal. Tudi jaz jem tako, pa to ni dobro, ker vse v telesu ostane. Ampak bejba ti se ne rabiš sekirat, jaz imam isto kil kot ti, pa sem kar nekaj cm manjša od tebe. Ja,ko da si ti debela.kaj ti te je? čisto vredi si,pa tik po porodu.Bi mene mogla videt,kaka sem bla,po Saš-u! zaj sem res vredi proti takrat! pa kaj te vem, nisem zadovoljna sama s seboj. Res, da je po porodu, ampak se mi zdi da se stem samo tolažim in da zaradi te tolažbe ne bom shujšala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 9.8.2010 22:33:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,ČER! ooooooo,dober večer,mati! ste se nadelali? Itak! Pa še po 8-i,ko še ostanemo do 9-h,sem celo štacuno z močotom-pazi!!!-mogla gor umit,ker nam je mašina crknila.Sem rekla,da ne rabim več na fitnes hodit,ker že tu tolko treniram.ne vprašaj,kak me desna rama pa mišice bolijo! Sem se zdaj spomnila....kaj ma ta vaš zmaj kratke blond lase z nekim čopekom zadaj in roza pramenček spredaj? znano mi zveni.... kaj ta se full rihta drugače?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 9.8.2010 22:33:44
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Samo spredaj ima vijolični al kaki že pramen.Zadaj ima tak kratko pa razmršeno frizuro. A dela pa samo v vašem Lidlu,al se to kaj menjavajo...ker sem na Pobrežju vidla eno tako...majke mi,lahko bi ji bla sestra,po obnašanju Ne,ni bil naš zmaj,je na dopustu.Drugače pa ja,hodimo tudi po drugih L delat,nas posojajo.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 9.8.2010 22:34:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 vidim pri kolegici, ki je pred kratkim rodila, zdaj pa je tamala že 5 let stara Sploh se ne čudim, da ima ženska še željo po kakšnem otroku, da še kdaj doživi te "malenkosti" zaradi katerih smo starši tako ponosni A veš,da teh "malenkosti" ni nikoli konca...o.k. vse potem niso tako luštne,ampak napredujejo pa skozi Se podpišem!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 9.8.2010 22:34:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Kam pa je Saraya izginila? Še kar one štiri sendviče mlati ? Mora,če se hoče zredit! ma kaj...2 kili sem šla gor.. ...imam kar velik apetit
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 9.8.2010 22:35:19
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Katy čer. Pa za T. In ja pri tako malih je vsak dan nekaj novega. se podpišem...mami ti kar bodi ponosna... hvala za valda, pokam od ponosa Kaj šele bo, ko bo moj škrat špilal nogomet, al pa kocke sestavljal al pa kaj jaz vem kaj. Upam, da se ne razpočim kdaj od ponosa. To bo takrat ko bo naredil prve korakce. ja, zna bit takrat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 9.8.2010 22:36:03
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 vidim pri kolegici, ki je pred kratkim rodila, zdaj pa je tamala že 5 let stara Sploh se ne čudim, da ima ženska še željo po kakšnem otroku, da še kdaj doživi te "malenkosti" zaradi katerih smo starši tako ponosni A veš,da teh "malenkosti" ni nikoli konca...o.k. vse potem niso tako luštne,ampak napredujejo pa skozi Se podpišem!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 9.8.2010 22:36:15
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pa kaj te vem, nisem zadovoljna sama s seboj. Res, da je po porodu, ampak se mi zdi da se stem samo tolažim in da zaradi te tolažbe ne bom shujšala. Resnično počakaj še nekaj časa. mene so lani takega časa tudi vse hlače tiščale letos pa so mi ravno prav. Bi pa tudi jaz mogla malo shujšt.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 9.8.2010 22:36:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 vidim pri kolegici, ki je pred kratkim rodila, zdaj pa je tamala že 5 let stara
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 9.8.2010 22:37:08
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,ČER! ooooooo,dober večer,mati! ste se nadelali? Itak! Pa še po 8-i,ko še ostanemo do 9-h,sem celo štacuno z močotom-pazi!!!-mogla gor umit,ker nam je mašina crknila.Sem rekla,da ne rabim več na fitnes hodit,ker že tu tolko treniram.ne vprašaj,kak me desna rama pa mišice bolijo! Sem se zdaj spomnila....kaj ma ta vaš zmaj kratke blond lase z nekim čopekom zadaj in roza pramenček spredaj? znano mi zveni.... kaj ta se full rihta drugače? Nimam pojma,sem jo prvič vidla,jaz drugače ne hodim v Lidla,se je pa držala kot pav,ja.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 9.8.2010 22:38:09
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,ko da si ti debela.kaj ti te je? čisto vredi si,pa tik po porodu.Bi mene mogla videt,kaka sem bla,po Saš-u! zaj sem res vredi proti takrat! pa kaj te vem, nisem zadovoljna sama s seboj. Res, da je po porodu, ampak se mi zdi da se stem samo tolažim in da zaradi te tolažbe ne bom shujšala. Glej,ne se sekirat zaradi tega,ker boš še slabše volje in še bolj nezadovoljna sama z sabo.daj telesu čas,da si povsem opomore.Verjemi mi,sem lani bla na istem kot ti.Pa ni blo nič boljše,pa sem hodla na fitnes vsaki dan,pa jedla dietno hrano,pa mi ni šlo dol niti 5 g.Pol pa naenkrat.Samo sem skozi nihala za par kg gor in dol.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 9.8.2010 22:38:34
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 vidim pri kolegici, ki je pred kratkim rodila, zdaj pa je tamala že 5 let stara A ni dober stavek.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 9.8.2010 22:39:04
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Katy čer. Pa za T. In ja pri tako malih je vsak dan nekaj novega. se podpišem...mami ti kar bodi ponosna... hvala za valda, pokam od ponosa Kaj šele bo, ko bo moj škrat špilal nogomet, al pa kocke sestavljal al pa kaj jaz vem kaj. Upam, da se ne razpočim kdaj od ponosa. Ne boš se razpočila,lahko pa se zrediš...poglej mene,sploh nisem debela,sem samo PONOSNA!!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 9.8.2010 22:39:04
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,ČER! ooooooo,dober večer,mati! ste se nadelali? Itak! Pa še po 8-i,ko še ostanemo do 9-h,sem celo štacuno z močotom-pazi!!!-mogla gor umit,ker nam je mašina crknila.Sem rekla,da ne rabim več na fitnes hodit,ker že tu tolko treniram.ne vprašaj,kak me desna rama pa mišice bolijo! Sem se zdaj spomnila....kaj ma ta vaš zmaj kratke blond lase z nekim čopekom zadaj in roza pramenček spredaj? znano mi zveni.... kaj ta se full rihta drugače? Jap!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 9.8.2010 22:39:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pa kaj te vem, nisem zadovoljna sama s seboj. zdaj pa dovolj...ma kak lahko za sebe to rečeš? Si lepa, luštna, za marsikoga celo najlepša....ne imejte ženske takega mnenja o sebi...
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 9.8.2010 22:39:25
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,ko da si ti debela.kaj ti te je? čisto vredi si,pa tik po porodu.Bi mene mogla videt,kaka sem bla,po Saš-u! zaj sem res vredi proti takrat! pa kaj te vem, nisem zadovoljna sama s seboj. Res, da je po porodu, ampak se mi zdi da se stem samo tolažim in da zaradi te tolažbe ne bom shujšala. Glej,ne se sekirat zaradi tega,ker boš še slabše volje in še bolj nezadovoljna sama z sabo.daj telesu čas,da si povsem opomore. Točno tako.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 9.8.2010 22:39:45
|
|
|
|
katy83
|
Matcar in Ly, hvala za tolažbo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 9.8.2010 22:40:26
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pa kaj te vem, nisem zadovoljna sama s seboj. zdaj pa dovolj...ma kak lahko za sebe to rečeš? Si lepa, luštna, za marsikoga celo najlepša....ne imejte ženske takega mnenja o sebi... hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 9.8.2010 22:40:27
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Katy čer. Pa za T. In ja pri tako malih je vsak dan nekaj novega. se podpišem...mami ti kar bodi ponosna... hvala za valda, pokam od ponosa Kaj šele bo, ko bo moj škrat špilal nogomet, al pa kocke sestavljal al pa kaj jaz vem kaj. Upam, da se ne razpočim kdaj od ponosa. Ne boš se razpočila,lahko pa se zrediš...poglej mene,sploh nisem debela,sem samo PONOSNA!!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 9.8.2010 22:40:42
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Katy čer. Pa za T. In ja pri tako malih je vsak dan nekaj novega. se podpišem...mami ti kar bodi ponosna... hvala za valda, pokam od ponosa Kaj šele bo, ko bo moj škrat špilal nogomet, al pa kocke sestavljal al pa kaj jaz vem kaj. Upam, da se ne razpočim kdaj od ponosa. Ne boš se razpočila,lahko pa se zrediš...poglej mene,sploh nisem debela,sem samo PONOSNA!!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 9.8.2010 22:41:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 vidim pri kolegici, ki je pred kratkim rodila, zdaj pa je tamala že 5 let stara A ni dober stavek. malo čudno mi zveni
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?