Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 31.7.2010 22:42:56
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nič pupe...grem navalinarode na Vanillo Sky.... nočkabočka Meni pa je tak brezvezen ta film,da joj.Ti pa kr uživaj zraven,pa lahko noč! Meni tudi ,na žalost ,ker sem bla svojčas prav pubertetniško zatreskana v Toma Cruisa,samo se mi zdi,da so njegovi novi filmi en večji zmazek od drugega.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 31.7.2010 22:45:05
|
|
|
|
ly117
|
Nočko matcar.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 31.7.2010 22:53:48
|
|
|
|
sami0804
|
Milomater,jaz sem pa čisto noter v kampiranje padla,cele ure lahko buljim v opremo za kampiranje in v opise kampov . Je prav poceni zadeva,ko si enkrat nabaviš vso opremo. Se mi zdi,da se bomo počasi poslovili od apartmajev,hotelov pa poleg naših dveh živčkov še tak nismo prav povohali
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 31.7.2010 23:01:15
|
|
|
|
ly117
|
Grem jaz tudi v posteljo. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 1.8.2010 7:35:48
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Eno vprašanje za vse,ki že imate otroke v vrtcih! Kolko je 10% od cene? Mislim za plačevat? Sem dobila odločbo včeraj in smo v 1.plačilnem razredu,to je 10% od cene vrtca. približno 30e
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 1.8.2010 7:39:39
|
|
|
|
botrca
|
Dobro jutro
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 1.8.2010 7:42:39
|
|
|
|
botrca
|
Kako ste? Zakaj ste nam poslali slabo vreme Ful je bilo vroče in lepo, zdaj pa že 2 dni dež in mrzlo kot sredi oktobra Jan je ok, se je že navadil da ima longeto...saj mu nič drugega ne preostane. Je pa pravi mali nagajivček in navihanček. Hvala bogu, da je tako da se ne samo joče, kot eni. Jaz sem na jutranji dozi in malo na rač. Kasneje pa ko se Jan zbudi pa itak akcija. Lepo mi bodite, pa se tipkamo.
< Sporočilo je popravil botrca -- 1.8.2010 7:43:05 >
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 1.8.2010 7:51:33
|
|
|
|
arabela*
|
jutro
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 1.8.2010 7:52:33
|
|
|
|
arabela*
|
jaz tud na dozi kofeja....zaspala ob pol treh (filmi, pa to..) ...potem pa pičimo na vikend na piknik
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 1.8.2010 8:37:10
|
|
|
|
Sacherca
|
Jutrooo Botrca saj posiljamo soncek...danes in jutri bi naj bilo prav lepo vreme nas potem pa zopet dez in ohladitve saraya dobro si ti to potegnila Sami kam boste sli kampirat? Od Holtove sem jaz ze v osnovni soli full dosti prebrala..zadnji dve leti sem kar malo pozabila na to....Tako,da super,ste me spet malo spomnile na to...Danes bom zacela kar z novo - 1.umor .. Jutro dosti boljse...Operil je lepo drzal cca 4ure,samo enkrat se morala ponoci vstat..smrkam ze ni vec zabit nos...naj gre ta nesnaga ven ...mi je vceraj pred spanjem naredil se metin caj -mogoce je to se zraven pomagalo Matcar upam,da si tudi ti boljse danes!!! Pa res si vzami Sarayine besede k srcu...Raje zdaj malo izprezi,da te ne bo sesulo,potem bos veliko vec casa rabila,da se nazaj skup spravis LY,marta82 da ne bom zdaj samo vaju izpustila,lep dan vama in vsem ostalim cvekam Katy, upam,da bo kmalu imela porihtan comp,da se nazaj pridruzi...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 1.8.2010 8:40:47
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 1.8.2010 8:41:42
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca LY,marta82 da ne bom zdaj samo vaju izpustila,lep dan vama in vsem ostalim cvekam
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 1.8.2010 9:12:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nič pupe...grem navalinarode na Vanillo Sky.... nočkabočka Meni pa je tak brezvezen ta film,da joj.Ti pa kr uživaj zraven,pa lahko noč! Meni tudi ,na žalost ,ker sem bla svojčas prav pubertetniško zatreskana v Toma Cruisa,samo se mi zdi,da so njegovi novi filmi en večji zmazek od drugega. tale film res ni bogvekaj....ga niti nisem do konca gledala.. ima pa dobre filme..npr..firma je svetovn..pa še dost drugih
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 1.8.2010 9:13:51
|
|
|
|
arabela*
|
nič..pičimo mi......nas dolgsa pot čaka... lep in sončen dan vsem...se tipkamo
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 1.8.2010 9:27:38
|
|
|
|
Sacherca
|
firma Tole sem jaz prvo knjigo prebrala potem pa pod nujno se film gledala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 1.8.2010 9:27:48
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Dobro jutro še od mene! Noč je minila brez posebnosti,me je pa možek komaj ob tričetrt na devet vrgel iz postelje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 1.8.2010 9:30:15
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: SachercaJutro dosti boljse...Operil je lepo drzal cca 4ure,samo enkrat se morala ponoci vstat..smrkam ze ni vec zabit nos...naj gre ta nesnaga ven ...mi je vceraj pred spanjem naredil se metin caj -mogoce je to se zraven pomagalo ,ni ga čez domače crkljanje...
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 1.8.2010 9:46:44
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Sami kam boste sli kampirat? Nikamor še . To kampiranje je zaenkrat še samo v naših glavah.Od kampa opreme imamo zaenkrat še samo plastične krožnike,skodelice,el.ponev za pizzo in termovko . Malo se pasem po brako prikolicah,ker nisem ravno za čisto šotorenje,pa še glede prostora za prtljago je dosti bolj parktična. Sicer smo s dopustom za letos verjetno zaključili (pomanjkanje financ),računam pa da bomo do drugega leta uspeli nabavit vsaj osnovno opremo,da ga pičimo v tople kraje za daljši čas.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 1.8.2010 12:20:22
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kako ste? Zakaj ste nam poslali slabo vreme Ful je bilo vroče in lepo, zdaj pa že 2 dni dež in mrzlo kot sredi oktobra Vidiš,da nismo nič fauš,kar imamo srčno radi delimo tudi okoli.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 1.8.2010 12:21:40
|
|
|
|
botrca
|
Gremo jest, pol pa počivat. Kak je fajn ko ne rabim kuhat...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Še enkrat IME ZA FANTKA ... Lubici... k priimku SKOL, finalni izbor :) Hvala za vsak glas!ADAM (
37%)
ARON (
18%)
LUKAS (
35%)
RUBEN (
11%)
Število vseh glasov: 417Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!