Magic-Gold (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


Mojca100 -> Magic-Gold (12.7.2010 22:47:39)

Mene pa zanima, če je katera/-i v tem sistemu, ali pa ima o tem sistemu kakšnokoli informacijo - dobro/slabo. Danes sem bila na njihovi predstavitvi, pa bi rada izvedela če ima kdo že izkušnjo s tem.

Hvala!




mate0ja -> RE: Magic-Gold (13.7.2010 10:04:50)

Hm, mlm je mlm in večina mlm-jev zavaja. To je dejstvo. In nekatri gredo preko vseh meja, prijateljstev, znanstev in mogoče uspejo, nagrabijo bogastvo, dobijo nov krog znancev in prijateljev. Nekateri tako živijo srečno do konca dni, drugi gledajo sonce skozi rešetke, velika večina pa vanj nekaj vloži (če ne drugega prosti čas in prijateljske odnose) in se na koncu lahko samo obriše pod nosom in živi dalje brez vseh obljubljenih sanj. Mogoče ga je izočilo ali pa pade na naslednjo foro, ki je čist drugačna in garantirano ni povezana z MLM in je preiskušena in vsakemu garantira uspeh, samo .....

Odvisno je od tega kaj ti je pri tej piramidi všeč.
1. Če je to zlato se raje pozanimaj pri moriju in kupi unčno ali več. S tem ne moreš brcniti v temo.
2. Če pa te je premamil zaslužek .... Če ne bo to tvoj "full time job" in če nisi pripravljena reskirati kakega znanstva, prijateljstva potem.... boš po vsej verjetnosti razočarana. Ni sistema, kjer bi ti karkoli podarili. Vse si moraš krvavo zaslužiti. Včasih za to plačaš zelo visoko ceno.
3. Potrebuješ izziv? potem se pogovori sama s sabo, najdi dejavnost, ki te zanima za katero si pripravljena vlagati vse kar imaš na voljo (pa ne mislim tukaj denarja, bolj čas, voljo ...) in se tega loti. Pridruži se društvu, ustanovi podjetje, začni ustvarjati.








Stran: [1]