zaljubljena23 -> RE: Štajerske nosečke (27.8.2010 13:55:08)
|
Punce hvala za vaša mnenja...Baby sem razmišljala o privat obisku pri Miglarju, ampak sem danes šla nazaj k svojemu po mnenja...Bom kar kopirala iz sosednje teme kaj se je dogajalo: Punce na hitro..Sinoči sem temeljito gledala izvid in so mi bile meritve pri glavici malo čudne BPD 32mm, kar ustreza samo 16 tednom..Jaz itak cela panična, ona mi reče da je kao vse BP, izvidi pa pišejo čist nekaj tretjega...Tako da sem danes zjutraj klicala svojega G in sem šla do njega..Kjer je pogledal izvid in mu tudi ni bilo jasno kako..Zato je naredil še en temeljit pregled in je vse ok...BPD je 56mm, kar točno ustreza mojim tednom, srček tudi, mehur je tudi ok,...Vglavnem je dejal, da naj se ne sekiram, ker je vse ok..Spol smo še pogledali, vendar smo ga tokrat žal skrivali...Tako da še je zmeraj odprto... Cuker test, ni zelo povišan, ampak sem se vseeno morala naročiti k diabetologu, v ponedeljek imam ta dolgi test in če se slučajno izkaže, da ga nimam, me bodo še vseeno spremljali naprej..Ker se običajno zgodi, da se pojavi kasneje...Tako, da smo naslednje 3,5 mesece na dieti...Mi ne bo nič škodilo...Že itak sem bila danes kregana pri diabetologu, da zdaj ne smem hujšati...Ampak kaj naj...Če kg samo letijo z mene, kljub temu da jem...Pa sem na -4kg...
|
|
|
|